Kāpēc veļas mazgājamajā mašīnā vajadzētu iemest maisiņu ar sāli un trauku sūkli: veļas mazgāšanas triki no pieredzējušām mājsaimniecēm

Trauku sūklis

Pieredzējušas mājsaimnieces sāls maisiņa vietā vai pat kopā ar to pievieno trauku mazgāšanas sūkli veļas mazgājamās mašīnas cilindram.

Tas palīdzēs tikt galā ar matiem un mājdzīvnieku spalvām, nepērkot dārgus produktus. Sūklis īpaši labi iztīra džinsus, mēteļus un apģērbu no pūkām.

Svarīgi ir neaizmirst noņemt biezo virskārtu no sūkļa. Tas ļoti palīdz, mazgājot traukus, taču mazgāšanai tas tikai kaitēs. Cilindrā jāievieto tikai mīkstā sūkļa daļa. Pirms skalošanas izņemu sūkli. Tā savāc putekļus un netīrumus. Lai ietaupītu vairāk, sūkli var izskalot un izmantot vairākas reizes.

Lasi vēl: Zinātnieki neklusē un atklāj, kura asins grupa ir vispievilcīgāka ērcēm; tās nekavējoties jums lips klāt!

Kondicioniera taupīšana

Tālāk aprakstītais triks nepalīdzēs sarežģītiem traipiem. Tā vietā, lai iegādātos veļas kondicionieri, es nopirku vairākas pudeles ēterisko eļļu. Un tagad es mazgāju veļu tikai ar tām. Par viena kondicioniera cenu var iegādāties 4-5 dažādas eļļas. Es izvēlos drēbju smaržu atbilstoši savam garastāvoklim.

No eļļām pēc savas gaumes izvēlos tikai caurspīdīgas, lai nekrāsotu drēbes. Es pievienoju 8-10 pilienus ēdamkarotei sāls. Gatavo maisījumu apvienoju ar pulveri.

Ja vēlos, lai aromāts saglabātos ilgāk, ūdenim, kurā mērcēju veļu pirms mazgāšanas, pievienoju dažus pilienus aromātiskā šķidruma. Izmantojot šo triku, drēbes patīkami smaržo vairākas dienas pēc kārtas.

 

Par šādiem efektīvas un ekonomiskas mazgāšanas trikiem es izlasīju sieviešu forumos. Prasmīgās rokās parocīgi rīki var aizstāt balinātāju, kondicionieri un pat atkaļķošanas tabletes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment