Kāpēc zinošas saimnieces uz mājokļa palodzēm iesaka novietot ziedošas pelargonijas jeb tā dēvētās ausu puķes

“Dzīvās” zāles

Pētnieki jau sen ir pamanījuši, ka pelargonijas aromāts uzmundrina. Tikai 10-15 minūtes, kas pavadītas blakus šim pieticīgajam augam, palīdzēs organismam tikt galā ar saaukstēšanos un uzveikt galvassāpes. Pelargonijas ziedi arī zināmā mērā attīra gaisu, ierobežojot kaitīgu baciļu izplatīšanos mājoklī.

 

 

Fenšui elements

Pēc ģeomantijas ekspertu domām, pelargonija ir pirmā no visiem mājas iemītniekiem, kas absorbē ģeopatogēnas zonas triecienu. Šādā zonā novietots pelargonijas pods var pilnībā apturēt tās kaitīgo ietekmi uz cilvēkiem. Protams, tajā pašā laikā “drosmīgā” pelargonija ir pienācīgi jākopj.

Panākumu sastāvdaļa

Labumu cilvēkam var dot ne tik daudz pati pelargonija, bet gan tās fragmenti. Tā, piemēram, fenšui meistari garastāvokļa uzlabošanai izmanto vīraku, kas pagatavots no izkaltētām šā auga ziedlapiņām. Telpu apdūmošanas rituāls, izmantojot pelargonijas ziedlapiņas, ievērojami samazina mājokļa iemītnieku stresa līmeni.

Ģeomantiem piebalso rituālu eksperti. Lieta tāda, šie cilvēki jau sen izmanto no pelargonijas gatavotu ēterisko eļļu, lai piesaistītu mājoklim naudu un palielinātu tā iemītnieku ienākumus.

Šādi rituāli darbojas ļoti vienkārši. Kā jau minējām iepriekš, pelargonijas smarža uzlabo cilvēka garastāvokli. Bet dzīvespriecīgs un mundrs cilvēks nenoliedzami nopelnīs daudz vairāk nekā noguris un nomākts, vai ne?

Svarīga nianse

Turklāt ticējumi vēsta – ja pelargonija sāk nīkuļot, tas saistīts ar negatīvas enerģijas plūsmu, kas vērsta pret mājokli un tā iemītniekiem. Tāpēc, ja tavas pelargonijas pēkšņi sāk kalst, lai gan tiek pienācīgi koptas, esi piesardzīgs!

Šādi augs absorbē uzkrātā negatīvisma pirmo triecienu, lai cilvēki varētu pieņemt pareizos lēmumus un glābtu mājokli no nelaimēm.

Ja tev šis raksts šķita interesants, atzīmē to ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment