Karjeras attīstības atbalsta pasākums “Es – jaunais uzņēmējs”

Š.g. 18.oktobrī plkst. 15.00 – 16.35 “Jauniešu mājā” Liepājā notiks karjeras attīstības atbalsta pasākums “Es – jaunais uzņēmējs”. Pasākuma ietvaros norisināsies paneļdiskusija, kurā piedalīsies 3 jaunieši – Ralfs Rogaļevs, Kristiāns Lancmanis un Reinis Nikuļcevs, lai dalītos savā uzņēmējdarbības pieredzē.

Jaunieši ir aktīvi piedalījušies savu skolēnu mācību uzņēmumu veidošanā un darbībā, kuras laikā ir gūta pirmā pieredze un pilnveidotas uzņēmējdarbībā nepieciešamās prasmes. Par to, ko īsti nozīmē skolēnu mācību uzņēmums, kāda ir tā loma uzņēmējdarbības prasmju pilnveidē vai kā rīkoties ar izveidoto uzņēmumu un komandu tad, kad pienāk laiks beigt skolu, to visu un vēl varēsi redzēt un dzirdēt jau nākamajā nedēļā, esot klātienē “Jauniešu mājā”.

Laipni aicināti un gaidīti interesenti, iepriekš piesakoties “Jauniešu mājas” komandai, rakstot uz e-pastu [email protected], jo vietu skaits ir ierobežots. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Karjeras attīstības atbalsta pasākums “Es – jaunais uzņēmējs” notiek sadarbībā ar Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldi, projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment