Karma atbilstoši dzimšanas gadam pastāsta par tavām likteņa īpatnībām

Budisti uzskata, ka dvēsele var atdzimt deviņas reizes. Tas nozīmē, ka, kad cilvēks nomirst, viņa dvēsele var atgriezties dzīvē. Ir daudz lietu, kas nāk uz zemes cilvēka veidolā. Nākamajā iemiesošanās raksturojošais lielums ir Meva (tulkojumā – atzīme vai dzimumzīme).

Meva parāda, cik reizes tu esi parādījies šajā pasaulē, kāda karma tevi sagaida un cik dzīvību tev vēl ir atlicis. Lai noteiktu savu Meva, skatiet šo tabulu. Blakus jūsu dzimšanas gadam ir jūsu dzīves numurs. Izlasiet tālāk sniegto savas karmas aprakstu zem tabulas.

Meva 1

Raksturs ir dabiski nemierīgs un pesimistisks. Šī persona parasti pielāgojas situācijai. Viņi reti cenšas kaut ko mainīt. Ārēji viņa ir draudzīgi un atvērti, bet iekšā sēž spītīgs bērns. Varbūt cieš no alkohola vai narkotiku atkarības. Veselība nav ideāla. Problēma ar ķermeņa lejasdaļu bieži tiek novērota (nierēs, urīnpūslī, dzemdē, dzimumorgānos).

Ir tendence uz asām garastāvokļa svārstībām un depresiju. Nav romantiķis, bet ļoti vajadzīga mīlestība. Stresains darbs viņam nenāk par labu. Lai gūtu panākumus, svarīga ir mierīga plānošana un pārdomas. Darbība var būt saistīta ar ūdeni.

LASI VĒL: Plēpis stāsta par pansionātā dzirdētajām un redzētajām šausmām

Meva 2

Miermīlīgs cilvēks, kura ķermenī nav neviena vardarbīga kaula. Nav ambiciozs, bez iniciatīvas, bet precīzs līdz mazākajai detaļai. Lielisks izpildītājs, bet ne līderis. Vecuma diapazons 45-47 tiek uzskatīts par labāko vecumu. Saldummīlis, ķermeņa uzbūve – tusnīga. Muguras, ādas, zarnu un asins slimības tiek uzskatītas par karmas slimībām. Attiecībās viņš ir ļoti uzmanīgs ar partnera vajadzībām. Vairāk vada jūtas, nevis domas.

Ienākumi nav ne pārāk lieli, ne pārāk zemi. Jāizvairās no azartspēlēm. Aizraušanās ar tām var beigties letāli (slepkavība, pašnāvība, vardarbība). Profesija, saistīta ar komunikāciju, cilvēkiem, dabu vai lauksaimniecību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment