Karstā laikā noteikti padomā par kondicionieri mašīnā

n

Dodoties izbraucienā karstā laikā, pat salīgākie cilvēki ieslēdz kondicionieri. Tveicīgā laikā padomā par kondicionieri mašīnā. 

Dienas steiga un stress var radīt galvassāpes, līdz ar to var paaugstināties asinsspiediens, kas var radīt veselības problēmas.

Ja tev ir mazs bērns, un, ja ar bērnu dodies izbraucienā, tad padomā par to, lai mašīnā darbotos kondicionieris. Un atceries vienu, neatstāj bērnu karstā laikā mašīnā, tas var beigties bēdīgi, tāpēc padomā par to. Radi bērnam drošu vidi. Tāpēc uzzini, kas jādara, lai kondicionieris tavā mašīnā darbotos nepārtraukti.

  1. Problēma: kondicionieris slikti pūš gaisu

Fitting a DENSO CAF

Pirms sācies karstais laiks noteikti nomaini mašīnai filtru, jo savādāk tava mašīna pārvērtīsies par īstu pirti uz riepām.

  1. Problēma, kondicionieris pietiekami neatvēsina

ac-service

Reizi 2-3 gados nepieciešams uzpildīt sistēmu, galvenais nepieciešams izvēlēties specializētus servisa centrus, kur to veic. Kā arī svarīgi zināt, ka, uzpildot gaisa kondicionēšanas sistēmu, nepieciešams izmantot kompresētu eļļu un piemērotu dzesētājvielu. Piemēram sajaucot kopā dažādas dzesētājvielas, tev tas var dārgi izmaksāt, jo nāksies maksāt par dārgu remontu.

  1. No kondicioniera pūš nepatīkamu smaku

Tas nozīmē, ka tev ir jāizmazgā un jāizdezinficē kondicionieris. Izvēlies speciālu vielu, kas domāta kondicioniera mazgāšanai. Šo vielu jāuzklāj un nedaudz jāpagaida, kad visi putekļi būs izšķīduši un tad tikai jānoslauka, atceries nelieto ūdeni, jo tas var sabojāt dažādas sīkas detaļas, līdz ar to nedarbosies kondicionieris, un tu nespēsi sev palīdzēt karstā laikā.

  1. Pēdējā problēma, ka, jā, patiešām, kondicionieris ir salūzis

Tad tev ir jāreaģē ātri, pirms sācies karstais laiks, salabo kondicionieri vai to samaini. Tāpēc, iesakām vislabāk vienreiz samaksāt vairāk un izvēlēties labāku produkciju, kas kalpos ilgāk un neradīs tev nekādas galvassāpes.

Rūpējies par savu komforta zonu, līdz ar to ar tevi nekas slikts neatgadīsies.

Raksts tapis sadarbībā ar – manapolise_logo

Avots: www. super-mens.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment