Kartupeļu pankūkas bez rīvēšanas, miltiem un olām

Uzkoda “Vienkāršāk nemēdz būt”! Lieliska recepte vien dažu minūšu laikā!

Ar nazi sagriež kubiņos, ievieto bļodā, ņem iegremdējamo blenderi un pārvērš kartupeļus kartupeļu biezputrā, pāris minūtes, un kartupeļu mīkla ir gatava.

Kartupeļiem pievienoju tikai sāli, 1 kg nedaudz vairāk par pus tējkaroti, miltus un olas nepievienoju un kartupeļus neizspiežu.

Ja jums vēl nav blendera un vēlaties pagatavot mīklu, sarīvējiet kartupeļus ar smalkāko rīvīti.
Pannā ielejiet augu eļļu, uzkarsējiet to, ar ēdamkaroti ielieciet tajā mīklu un apcepiet, līdz tā kļūst zeltaina no abām pusēm.

Mērcei sagriež gurķi, dilles un sajauc ar skābo krējumu, pievienojot sāli, melnos piparus, ķiploku, ja nepieciešams.

Un tāds gardums mums sanāca!

Ļoti rupja kļūda, ko pat pieredzējuši dārznieki pieļauj zemeņu kopšanā: tās dēļ augs pat var iet bojā

Sastāvdaļas:

Kartupeļi -1 kg
sāls -1/2 tējk.

Mērcei:

Samaisiet krējumu -150 g (vai majonēzi).
marinēts gurķis – 1 gab.
dilles – pēc garšas
sāls – pēc garšas
melnie pipari – pēc garšas

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment