Kartupeļu pankūkas recepte, kas liks tavam vīram iemīlēties tevī no jauna

Kad kartupeļi sarīvēti un sajaukti ar sīpoliem, es pievienoju nedaudz rīvēta siera. Tas padarīs pankūkas gardākas un maigākas. Tāpat lieku klāt izkausētu sviestu un olas.

Vēl pievienoju sāli, piparus un garšvielas. Mūsu ģimenei patīk, ja lieku klāt ķiplokus. Var gan svaigus, gan kaltētus. Visu labi samaisu.

Pēc tam veidoju apaļas pankūkas un lieku tās uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Vai var likt pankūkas vienkārši uz cepešplāts, uz kuras uzziests sviests. Tas padarīs pankūkas zeltainas un kraukšķīgas.

Pēdējie knifiņi

Pavisam drīz burvīgā smarža piepildīs visu virtuvi. Ģimene vienmēr ar nepacietību gaida, kad galdā tiks celtas šīs gardās pankūkas.

Prasīsies jau kāds siltāks apģērbs…. Meteorologs Toms Bricis atklāj, kad Latvijā paliks jau krietni vēsāks un rudenīgāks

Lasi vēl: Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (Foto)

Cepeškrāsnī pankūkas cepas 40 minūtes. Tomēr labāk orientējies pēc savas cepeškrāsns. Pa laikam paskaties, kas ar tām notiek. Lai pankūkas būtu vēl garšīgākas, piecas minūtes pirms gatavības, iesmērē tās ar sviestu.

Un tad tās ir gatavas! Garšīgas kartupeļu pankūkas ar sieru ir galdā! Tās kļuvušas par ģimenes mājīguma un gardu vakaru simbolu. Pasniegt tās var ar krējumu vai kādu no savām iecienītākajām mērcēm (mums garšo sēņu mērce).

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment