Kas ir jāmāk katram vīrietim

1. Pievērst aizņemta bārmeņa uzmanību

Bārmenis tevi neienīst. Viņš tikai vēlas pacietību. Un dzeramnaudu.

Iedomājies, kā jutīsies tava meitene, kad cilvēku pārpildītā bārā tieši tavam vīrietim bārmenis pievērsīs uzmanību, un savu dzērienu pirmā dabūsi viņa!

2. Spēlēt azartspēles

Tas vienkārši piesaista sievietes un padara tevi “svarīgāku” – pie tam, ja pratīsi to darīt, tas pozitīvi ietekmēs arī tavu finansiālo stāvokli. Protams, tas ir pievilcīgi tikai tādā gadījumā, ja neaizraujies ar to pārāk daudz.

3. Masēt

Pat, ja neesi izgājis masiera kursus, ir jāmāk pareizi masēt. Sievietēm tas pierāda tavas empātijas spējas, maigumu, rūpes. Pie tam – tev jābūt arī enerģijai to darīt – ja sieviete to vēlas, tad tev tas ir jādara! Un aizmirsti 2 minūšu pirkstu paspaidīšanu – šeit ir runa par ko nopietnāku.

4. Nocirst koku

Nu, iedomājies, ka braucat ar savu meiteni uz mežu pēc Ziemassvētku eglītes, bet no ciršanas prasmēm – nekā. Tas tevi viņas acīs padarīs nepievilcīgu un nevīrišķīgu. Tāpat dzīvē arī var būt situācijas, kad jānocērt kāds lielāks koks, tā kā – marš, cirst!

5. Uztaisīt olu 4 dažādos veidos

Vienalga, vai tas ir olu kultenis, cepta ola, vārīta vai vēršacs – tev tas ir jāprot. Dažādība gandrīz vienmēr ir laba.

6. Piešūt pogu

Vienalga, vai tev blakus ir sieviete, kura vienmēr to izdara tavā vietā – tev tas ir jāprot arī pašam. Nu, iedomājies, ka esi kādā saviesīgā pasākumā un pēkšņi paliec bez pogas – kur tu tagad liksies? Un tas pie tam ir ļoti vienkārši.

7. Nomierināt raudošu sievieti

Ir jāprot būt džentlmenim – neatkarīgi no tā, vai sieviete raud tevis dēļ. Tev ir jāprot īstajā laikā atrast īstie vārdi un jāsniedz atbalsts, ja tev šī sieviete ir svarīga.

8. Labi izskatīties bildēs

Atrodi kādu bildi, kurā tu izskaties labi, un centies to iegaumēt. Vīrietim bildēs ir jāizskatās labi!

 

Avots: www.esquire.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment