Kas jūs vienmēr padara vecāku. Top 5 lietas, kas pārvērš jūs par tantiņu

Ir lietas, kas neder daudziem cilvēkiem, ir lietas, kas neder tieši jums, piemēram, krāsu tonis vai siluets, un ir lietas, kas neder nevienam. Un, ja der, tad tikai dažiem cilvēkiem.

Un šodien mēs aplūkosim šīs lietas. Jo ienaidnieks ir jāpazīst!

Tas, kas nevienam neder, ir zemes nokrāsas tonis. Kaut kādu iemeslu dēļ mums patīk izmantot šo krāsu apģērbiem, ko velk vecāka gada gājuma dāmas. Taču šis tonis padara neticami vecāku.

Runa ir par tā sauktajiem “netīriem” krāsu toņiem. Visbiežāk tiek izsmiets vecrozā un violetais tonis (nejaukt ar “rozā pelnu” vai pieklusinātu violeto).

Balahona formāta apģērbs. Ļoti bieži dāmas gados izvēlas maisveida piegriezumu. Tas parasti ir vai nu necaurspīdīgi kvadrātveida, vai arī lopsiskas faktūras apģērbs. Dīvaini, ka šāda veida apģērbs ir tik populārs.

Varētu domāt, ka nobriedusi sieviete negribētu ģērbties stilīgi, skaisti un iespaidīgi.

Ja tā ir kleita, tā pārvērš figūru par naktskreklu, bet, ja tā ir tunika, tā visbiežāk sadala figūru proporcijā 1:1. Starp citu, proporcija 1:1 principā der tikai nedaudziem cilvēkiem.

Lasi arī: Kāpēc dažas sievietes ir vientuļas, bet citām ir pat vairāki pielūdzēji: sakāmvārds, kas daudz ko izskaidro

Lasi arī: 4 lietas, kurām vajag būt katras sievietes mājās pēc 50 gadu vecuma

f

Lureks un vecmodīgs piegriezums. Lai gan, pēc manas dziļās pārliecības, šāda mode nekad nav bijusi modē. Tieši vecmodīgā un pārāk izdaiļotā apdare ir “tantes tērpa” pazīmes.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment