Kas nodod sievieti ar zemiem ienākumiem: galvenās pazīmes

Diemžēl tu nevarēsi izteikt vēlēšanos vai doties pie burvja, lai brīnumainā kārtā iegūtu miljonu, nomaksātu visus parādus un pēc tam dzīvotu mierīgi, gluži kā oligarha sieva.

Lai tavs pienācīgais dzīves līmenis nesabruktu, tev viss būs jākontrolē un jāstrādā 24 stundas diennaktī.

Bet no mazas algas, zemiem ienākumiem un ieraduma dzīvot tā, it kā šī būtu tava pēdējā diena, vajag atteikties tādā pašā ātrumā kā no sezonālām slimībām vai neuzticīga vīra. Citādi būs tikai sliktāk!

Mūsu redakcija kopā ar ekspertiem pastāstīs, kādi ieradumi nodod sievieti ar zemiem ienākumiem.

Kāda sieviete neredzēs labāku dzīvi?

Labāk mazāk, bet labāk

Viņa nekad nevadās pēc šī noteikuma, jo ir pārliecināta, ka laba dzīve ir tad, kad visa kā ir daudz: ēdiens uz šķīvja, drēbes skapī, salāti svētkiem, konservētas gurķu burkas, rotaļlietas un drēbes aktīvi augošam bērnam, kvadrātmetri dzīvoklī vai vasarnīcā.

Daudzums, nevis kvalitāte. Labāk divas reizes gadā doties uz sanatoriju kaimiņu reģionā, nevis uz Romu reizi divos gados.

Viens mērķis – vienkārši dzīvot

 

Viņai nav skaidru dzīves plānu un mērķu. Ir tikai viens uzdevums – vienkārši dzīvot, kur vien dzīve aizvedīs.

Un šo sievieti vajā mūžīgas bailes: ja nu pēkšņi sāks sāpēt zobs, paaugstināsies asinsspiediens, iestāsies menopauze, ledusskapis sāks tecēt, salūzīs televizors, sāksies tarakānu invāzija, iestāsies politiskā krīze, viņa tiks atlaista un viņai netiks izmaksāta alaga.

Viņa daudz ēd

Viņas figūra un izskats spogulī izraisa izmisumu un depresiju.

Freids savulaik apgalvoja, ka cilvēks nekad neatteiksies no baudām. Bet, ja nav piekļuves vienai baudai, viņš vienmēr centīsies to aizstāt ar citām.

Garšīgs ēdiens tiek aizstāts ar ceļošanu, iepazīšanos un saziņu ar citiem cilvēkiem, muzeju apmeklējumu, grāmatu lasīšanu, lekciju klausīšanos, došanos uz koncertiem, dejām, sporta nodarbībām, kosmetologu, spa un masāžas apmeklējumu.

Saziņa ar neinteresantiem cilvēkiem

Sieviete atļāva bezpajumtniekam nakšņot pie sevis. Taču naktī šis vīrietis ielauzās pie viņas guļamistabā

Viņa ir spiesta sazināties ar tiem, kas viņai nav interesanti. Piemēram, ar vīra radiem vai draugiem, kuri viņas mājās ienāk kā savējās, tāpēc viņus vajag pabarot, izklaidēt, uzklausīt, bet  mājienu doties mājās šie ļaudis nesaprot.

Kāpēc viņai tie jāpacieš? Jo viņas balss neskaitās. Viņa ir sieviete, viņa ir a priori vājāka, stulbāka, emocionālāka, kā arī pelna mazāk nekā viņas vīrs, kas nozīmē, ka viņš ir mājas galva.

Tāda pati situācija attiecas uz darbu, kur ir priekšnieki, augstākstāvoši kolēģi, ir noteikumi un subordinācija.

Līdz labākiem laikiem

Viņa glabā nevajadzīgas lietas. Kāpēc ar tām piepildīt šauru dzīvokli? Cilvēks ar zemiem ienākumiem nav pārliecināts, ka rīt varēs atrast un nopirkt to pašu, bet jaunu: jaunus traukus, mēteli, modernus zābakus vai sadzīves tehniku, interesantas rotaslietas.

Tāpēc viņš ļauj visiem šiem lūžņiem glabāties mājoklī  līdz labākiem laikiem.

Neorganizēta telpa rada slikti sakārtotas domas. Bet veiksmīgi cilvēki bieži vien ir apsēsti ar disciplīnu un kārtību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment