Kas nodod sievieti ar zemiem ienākumiem: galvenās pazīmes

Atlaides

Uzmācīga vēlme pirkt “visu izpārdošanā” un ar atlaidi. Kā atteikties no tik vilinoša piedāvājuma? Bet pirms minūtes viņa pat nedomāja par to, kā to visu ielikt lielveikala grozā.

Un tas nekas, ka viņas skapī jau ir 10 bundžas kafijas, ka viņai nepatīk nocenotās dušas želejas smarža, ka pirkums nekalpos ilgi vai nebūs aktuāls. Galvenais ir naudu ietaupīt šeit un tagad. Bet atceries, ka tērēt naudu nozīmē to zaudēt.

Es labāk visu pati izdarīšu, nevis lūgšu jums

Un viņa to darīs arvien labāk un labāk! Taču tas viss, ko var uzticēt kolēģiem un tuviniekiem, atņems laiku tam, kas viņai patiešām ir svarīgs.

Piedāvāja darbu ar gabaldarba samaksu? Un tas ir aicinājums uz jaunu dzīvi, kurā piepildīsies visi sapņi vai vismaz tiks atmaksāti parādi. Bet viņa atteiksies, jo viņai taču nav laika šim darbam.

Viņai ir jāiepērkas veikalos, jāstāv pie plīts no rīta un vakarā, jāpalīdz dēlam pildīt mājasdarbus un jākontaktējas, jāizgludina vīra krekli, jānoslauka grīdas, jāiztīra tualete, vannas istaba un jāizmazgā veļa. Kurš to visu izdarīs viņas vietā?

Dārgo lasītāj, vai tev šis raksts šķita interesants? Ja tā, atzīmē to ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Būsim gandarīti arī par taviem komentāriem!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment