Kas patiesībā notiek Playboy villā? Stāsta mājas bijusī iemītniece!

playboy

Hollija Madisone atklāj interesantas detaļas par Playboy mansion jeb Playboy villu, kurā viņa un vēl daudzas citas meitenes mitinās!

Viņa ir nolēmusi rakstīt savu memuāru par to kāda dzīve viņai ir bijusi šajā villā vēl ar pār desmit meitenēm un vienīgo vīrieti- Hjū Hefneru. Grāmats nosaukums ir “Truša alā” (Down the Rabbit Hole).

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">[email protected]</cite>

    Jēga no šīs lapas, ka nevar nevienu rakstu līdz galam izlasīt, jo vienkārši 2.lapa nekad neveras vaļā.

    • <cite class="fn">Didi</cite>

      Pilnais grāmatas nosaukums ir Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny jeb Truša alā: satraucoši un interesanti stāsti no bijušā Playboy zaķīša.

      35 gadus vecā sieviete stāsta, ka viņa dzīve mājā bija bezgalīga luksusa un valdzinājumu piepildīta. Vismaz tā viņa vienmēr bija apgalvojusi sniegtajās intervijās medijiem. Patiesībā tā bija pilna ar nožēlām un bezcerību, kas viņu ievilka dziļā depresijā.

      Memuārā būs lasāmi visi Hollijas drūmākie brīži, atrodoties villā, ieskaitot 2002. gadu, kad viņa bija domājusi par pašnāvības izdarīšanu, atrodoties vannā. “Ja es tikai būtu palikusi pietiekami ilgi zem ūdens un ievilkusi ūdeni plaušās, tas viss vienkārši būtu beidzies, ” stāsta bijušais zaķītis.

      Pirmo reizi Hollija parādījās plašākai publikai 2005. gadā, kad kopā ar vēl diviem zaķīšiem, Kendru un Bridžetu, viņa filmēja realitātes šovam “The Girls Next Door”. Tagad viņa atklāj, kā viņa patiesībā bija jutusies Hefnera dīvainajā pasaulē.

      “Par laimi, vienīgā lieta, kas mani atturēja no pašnāvības un izbēgšanas, bija tas, ka es gribēju dalīties savā pieredzē. Ja es būtu palikusi pietiekami ilgi zem ūdens, neviens nekad neuzzinātu patiesību par šo māju un sajūtām, esot tajā,” atzīstas Hollija.

      “Visi domāja, ka slavenie, lielie metāla vārti bija paredzēti tam, lai neļautu cilvēkiem iekļūt villā, bet sajūta bija tāda, ka tie bija radīti, lai mēs nevarētu tikt ārā.”

      Avots: huffingtonpost.c

  • <cite class="fn">liuks</cite>

    un kas saja raksta ir pateikts,? iesakts un nepabeigts.

Leave a Comment