Katra vīrieša sapnis – viņš dzīvo kopā ar 30 mīļotajām, bet viņas VISAS ir….

31

Šis vientuļais vīrietis ir izlēmis dzīvot kopā ar visām savām 30 sievietēm, tomēr tajā visā slēpjas kāds āķis.

Jā, tu izlasīji pareizi – viņš savu lielo māju dala ar vēl 30 sievietēm. Tomēr nav viegli iztēloties, kādas šausmas varētu valdīt mājās, kurās kopā dzīvo 30 sievietes un viens vīrietis – bet mums par pārsteigumu mājās valda pilnīgs miers, sievietes savā starpā nekašķējas, un vīrietis ir ļoti apmierināts ar savas personiskās dzīves modeli.

Balstoties uz pasaulē pieņemtiem standartiem, viņa dzīvesveids varētu šķist tā kā mazliet īpatnējs, tomēr šim vīrietim par to ir pilnīgi vienalga. Viņš uzskata, ka šādā veidā viņš vislabāk ir spējīgs izbaudīt savu dzīvi un tikt galā ar vientulību.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk par šī vīrieša sievietēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">minka</cite>

    drosi vien,ka ir taadi viilusies viiriesi,bet es gan negribeetu piepuusamo viirieti-ja nebuutu dabisks,miils viirietis,tad labaak iztikt ar sevi…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Gan jau, ka māmuķīte audzināja, kā memļuku .

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nezinu taadu idiotu kursh veeleetos 30 sievietes.

  • <cite class="fn">Ritvars</cite>

    Njā. No otras puses – tepat Latvijā tak pilns ar tādiem, kuri dzīvo kopā ar “lellītēm”.
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment