Ektraverta personība, bet patiesībā esi kautrīgs un introverts? Tad tu noteikti piekritīsi šim!

Tu taču piekritīsi, ka:

1. Tu neesi antisociāls – tev vienkārši ir selektīvais sociālisms (izvēlies, kuriem cilvēkiem ir vērts veltīt savu laiku).

2. Tev ir viens vai divi labākie draugi, kuri ir visa tava dzīve. Tu neesi tas cilvēks, kuram patīk “draugu grupa” – tev tam nepietiek spēka.

3. Tādas sociālās pulcēšanās kā balles un deju vakari tev šķiet pilnīgs bezsakars. Tas vienkārši nav domāts tev. Tu to nesaproti, tu ar to negribi nekā kopīga.

4. Tomēr, kad izdomā apmeklēt ballīti, tu esi ballīšu nagla – tu dejo uz galda un līdz 3 rītā dzer šotus no nabas (protams, ne savas)!

1

5. …Pēc tādas ballītes iekāp pilnīgā vientulībā uz trim dienām, lai atgūtos.

6. Tu par visu visvairāk centies izvairīties no cilvēkiem, bet, kad tev nākas ar viņiem kontaktēties, tu izrādi, it kā pasaulē neko labāku tajā brīdī nevēlētos darīt.

Lasi vēl: Nespēj izšķirties, vai esi introverts vai ekstraverts? Beidzot atklāts trešais tips – ambiverts!

7. Tevi apsūdz par to, ka tu koķetē teju ar visiem cilvēkiem, kas pilnīgi nav patiesība, jo tā īsti spēj novērtēt kādus četrus cilvēkus.

8. Tu citiem liecies kā neizzināta mistērija (kaut gan tur nav nekādas mistērijas, vienkārši visiem cilvēkiem nav jāzina tavas dzīves detaļas).

9. Tu nekad līdz galam neesi sapratis to “introverts/ekstraverts” lietu, jo tu vienkārši esi…abi.

10. Tu vienmēr tiec nolikts cilvēku priekšā, jo citi domā, ka tev vislabāk padodas prezentācijas, runas, konfrontācijas. Bet praktiski tu gandrīz katru reizi izvemies, kad tev kaut kas tāds ir jādara.

1

11. Tu nespēj izšķirties par to, vai savā darbā vēlies tikt pamanīts un atzinīgi novērtēts vai arī vienkārši vēlies, lai neviens tev nepievērš uzmanību.

12. Tev bija vajadzīgi vairāki gadi, lai saprastu, ka esi kautrīgs. Un, kad tu to pasaki citiem, neviens tam nespēj noticēt, jo tava attieksme ir pilnīgi pretēja.

Avots: thoughtcatalog.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment