Keitu apsūdz stila kopēšanā no gados stipri vecākām dāmām (FOTO). Kāpēc gan hercogiene ģērbjas savam vecumam nepiemēroti?

Gan stilisti, gan acīgākie Keitas sekotāji ir ievērojuši, ka Kembridžas hercogiene ģērbjas eleganti, taču savam vecumam neatbilstoši, vēl vairāk – viņa tiek apsūdzēta stila zagšanā no 2x vecākām karalisko aprindu dāmām!

Mēs Keitu vienmēr redzam eleganti tērptu no matu galiņiem līdz papēžiem – viņas stils ir ieturēts un vienmēr gadījumam atbilstošs, taču ir noticis kas negadīts – Kembridžas hercogieni Keitu viņas 36 gados apūdz stila zagšanā no divreiz vecākām karaliskām dāmām!

Apsūdzētāji ir viņas acīgākie sekotāji un stilisti. Neviena no “nokopētajām” karaliskajām dāmām šajā jautājumā vēl nav izteikusies.

 

Stilisti uzskata, ka Keitas vecumā vajadzētu vairāk eksperimentēt ar krāsām, materiāliem un piegriezumiem, un aicina papētīt Olīvijas Palermo un Helēnas Mirrenas stilu. Tāpat hercogiene par piemēru varot ņemt 31-gadīgo Šarloti Kasiragi – Monako princeses Šarlotes meitu.

Zemāk attēlos ir ļoti labs piemērs Keitas centieniem līdzināties citām karaliskām dāmām, kas savukārt liek viņai izskatīties vecākai.

Keita (36) tiek apsūdzēta stila zagšanā no:

Kornvallas hercogienes Kamillas (69)

Princeses Annes (66)

Karalienes Elizabetes II (90)

Kā tev šķiet – vai Keitai savs stils būtu jāmaina uz jauneklīgāku?

Lasi vēl: Kāpēc mēs Keitu Midltoni nekad neredzēsim zirga mugurā, par spīti tam, ka jāšanas sports piederas britu augstmaņiem?

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment