Ķīniešu prognoze 2024. gada februārim: kuras zvaigznes saņems naudu un laimi no Zaļā pūķa

Saskaņā ar austrumu kalendāru Zaļā Koka Pūķa gads sākas 2024. gada 10. februārī. Tāpēc šis mēnesis būs piepildīts ar viņa enerģiju un gudrību.

Periods ir ļoti labvēlīgs pašizglītībai un prasmju pilnveidošanai. Ar Pūķa palīdzību lietas iegūs stingru kārtību, kļūs skaidras un sistemātiskas – varēsi domāt par izglītības turpināšanu, kā arī meklēt papildus ienākumu avotu.

Februārī daudzām zīmēm būs laba iespēja uzsākt savus jaunos projektus, padomāt par savu biznesu – viss solās būt ļoti veiksmīgs. Pēc Ķīnas  prognozēm, 2024. gada februārī var sasniegt lielus augstumus, slēdzot līgumus, strādājot ar partneriem un veicot biznesa sarunas.

Taču nav nepieciešams savās aktivitātēs izvirzīt materiālās intereses – daudz svarīgāk ir nopelnīt autoritāti, organizēt jaunas draudzības, izdevīgas partnerattiecības. Un liela nauda noteikti sekos. Ir svarīgi pievērst uzmanību tiem cilvēkiem, kuri ir tev blakus, jo tieši viņi tevi atbalstīs visos tavos centienos un dos spēku un pārliecību par sevi.

Labākās enerģijas dienas 2024. gada februārī

Šomēnes galvenie elementi būs koks un uguns. Tā kā viens no šiem elementiem var absorbēt otru, februāris būs harmonijas un līdzsvara meklējumu laiks. Pūķis labi saprot, ka viņam ir jābūt paraugam citiem  apļa pārstāvjiem un tāpēc centīsies būt pirmais visās dzīves jomās.

Austrumu eksperti par ideālām dienām “Pūķa enerģijas” saņemšanai sauc 4., 11., 18., 20. un 25. februāri. Šajās dienās jūs varēsiet izvairīties no daudzām kļūdām un pēc tam nostiprināsit savus panākumus. Jūs varētu apsvērt iespēju daļu līdzekļu ieguldīt savā biznesā vai citā ienesīgā uzņēmumā. Turklāt “laimīgajās dienās” iespējamas negaidītas naudas saņemšanas un veco parādu atmaksa.

Kad ir pilnmēness 2024. gada februārī?

Pilnmēness sāksies 24.februārī. Šajā dienā Mēness enerģijas ietekmē varēsi izšķirties par mērķi un beigt dzenāt divus putnus ar vienu akmeni vienlaikus. Esiet uzmanīgs un nopietns, tad veiksme neliks jums gaidīt. Saskarsmē ar kolēģiem vai padotajiem var rasties neparedzētas problēmas.

Ceļojot jābūt uzmanīgākam, sportot nav vēlams, darbu ar asiem instrumentiem labāk atlikt. Dienas uzsākšanas pozitīvie aspekti ietver savstarpēju sapratni ar mīļajiem un iespēju saņemt no viņiem atbalstu. Dienas otrā puse ir mazu prieku un laimīgu sakritību laiks. Var sarunāt draudzīgas tikšanās un romantiskus randiņus, taču jābūt gatavam negaidītiem gadījumiem.

Kurām austrumu zīmēm zvaigznes dos veiksmi un naudu 2024. gada februārī?

Lasi arī: Tamāra Globa izskaitļojusi kurām 3 zvaigžņu zīmēm tuvākajos mēnešos gaidāmas veiksmes un laimes pieaugums

2024. gada februārim – Žurka

Šis mēnesis Žurkām būs ļoti auglīgs. Februāra pirmajā pusē būs iespēja stiprināt biznesa attiecības, kurām piešķirat lielu nozīmi.

Tāpat varēsi atstāt labu iespaidu uz ietekmīgiem cilvēkiem. Jūsu ieteikumi tiek atzinīgi novērtēti, un tas rada labvēlīgus apstākļus, lai uzsāktu darbu pie jauniem projektiem. Var rasties nesaskaņas ar mīļajiem, īpaši liela ir konfliktu iespējamība ar laulības partneriem vai mīļotājiem.

 2024. gada februārim – Vērsis

Februāris Vērsim paies labi. Jums izdodas atrast atslēgu daudzu ne tikai savu, bet arī citu problēmu risināšanai. Ir iespējams atrisināt ieilgušos konfliktus ar biznesa partneriem un atjaunot iepriekš pārtrauktās attiecības.

Nebaidieties uzņemties atbildību par lēmumu pieņemšanu, parādiet līdera īpašības, kad vien rodas tāda iespēja. Iespējamas neplānotas tikšanās, iespējama interesanta iepazīšanās.

2024. gada februārim – Tīģeris

Tīģeri spēs sasniegt labus rezultātus uzdevumā, kas citiem šķiet ārkārtīgi grūts, gandrīz neiespējams. Nopietna attieksme pret saviem pienākumiem palīdz iegūt vadības labvēlību. Ja arī laikus izrādīsi iniciatīvu, vari paļauties uz ātru paaugstināšanu amatā. Šis ir īstais brīdis, lai uzsāktu jebkāda veida sadarbību.

Būs iespēja uzlabot personiskās attiecības, novēršot cēloni neskaitāmām nesaskaņām, kas pēdējā laikā radušās. Februārī labvēlīga ir jebkura izlēmīga rīcība, arī emociju iespaidā veikta.

2024. gada februārim – Trusis

Mierīgs periods, kura notikumi pilnībā ir jūsu cerību ietvaros. Ir iespēja pabeigt ilgstošus projektus, pārbaudīt paveikto, kā arī izvērtēt paveikto. Jums nevajadzētu sasteigt notikumus un spiest savus sabiedrotos. Pat ja nekas interesants nenotiks, galu galā tas jums nāks par labu.

Lasi arī: Pavels Globa nosaucis 3 zvaigžņu zvaigžņu zīmes kuras vēl līdz mēneša beigām var, ar lielu iespējamību, mainīt savu dzīvi uz labo pusi

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz 2024. gada janvāra beigām: Pāvela Globa viedoklis

Brīvais laiks tagad piemērots jebkurai nodarbei, kas nav saistīta ar fiziskajām aktivitātēm. Lasiet, zīmējiet, rokdarbojieties vai vienkārši domājiet.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment