Ķiploki sarkanvīnā – sens tautas medicīnas līdzeklis, kas spēj ārstēt virkni dažādu slimību

Šis maisījums savu spēcīgo un labvēlīgo īpašību dēļ spēj ārstēt virkni dažādu slimību, attīrīt asinis, nostiprināt imunitāti, novērst slikto holesterīnu, uzlabot sirds un asinsvadu sistēmas darbību, izvadīt pārmērīgi lielo sāls daudzumu no organisma, palielināt organisma izturību, sniegt enerģiju un cīnīties ar dažādām infekcijas slimībām.

Ķiploki, lini un medus – šī kombinācija spēj nogalināt jebkuru saaukstēšanos. Taču svarīgākais ir tas, ka šis līdzeklis spēj ārstēt arī vēzi.

Būs nepieciešams:
12 ķiploku daiviņas
1/2 litrs labas kvalitātes sarkanvīna

Kas jādara?
Ķiplokus notīriet un lieciet tos stikla traukā kopā ar puslitru labas kvalitātes sarkanvīna. Iesakām lietot tos ķiplokus, kurus iespējams nopirkt no tantiņām tirgū, nevis lielo daudzumu ķīniešu ķiploku, kas pieejami lielveikalos. Ķīniešu ķiplokos ir ļoti liels daudzums arsēna, turklāt tiem ir zemas ārstnieciskās īpašības.

Ķiplokus varat griezt uz pusēm, tādā veidā tie spēs daudz veiksmīgāk atdot savas ārstnieciskās īpašības un līdzeklis kļūs daudz veselīgāks un stiprāks. Taču jāņem vērā, ka šādā veidā līdzekļa garša būs daudz izteiktāka un kādam varētu šķist arī nepatīkamāka.

Lasi vēl: Kā ar ķiploka palīdzību atbrīvoties no vēnu varikozes? 3 masāžas līdzekļu receptes

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment