Ķiploki un medus izglābs pat bezcerīgāko orhideju, kurai palikusi tikai viena lapa.

Orhideju lapu dzeltēšana un sakņu puve nav iemesls auga izmešanai. Pat ja uz orhidejas ir palikusi tikai viena vesela lapa, to var saglabāt.

Viss, kas jums jāatjauno, ir ķiploki un medus. Izmantojot šos vienkāršos līdzekļus, jūs iegūsiet pārsteidzošu rezultātu: orhideja ātri atveseļosies, izaugs sakņu sistēma un iepriecinās ar savu skaistumu un veselīgu izskatu.

Lokšņu apstrāde

Atdaliet zaļo lapu no sl*** auga un rūpīgi noskalojiet zem tekoša ūdens un pēc tam noslaukiet ar mīkstu drānu. Lai atjaunotu orhideju, jums būs nepieciešams ķiploks, kas pasargās augu no bakt***jām un sē***ēm, kā arī nodrošinās lapu ar lielu daudzumu barības vielu, kas nepieciešamas aktīvai augšanai un attīstībai.

Ieberu karoti un eju uz darbu, pods vienmēr mirdzēs kā svētkos. Lēts veids, kā atbrīvoties no gadu ilgas smakas

Lai sagatavotu barojošo produktu, papildus ķiplokiem jums būs nepieciešama ēdamkarote medus. Medus ir unikāls produkts, kas satur milzīgu daudzumu aminoskābju, kas nepieciešamas jauna auga sakņu sistēmas attīstībai un zaļās masas augšanai.

Kā pagatavot barojošu līdzekli: saspiestu ķiploka daiviņu un ēdamkaroti medus ielej 1 litrā silta ūdens un ļauj ievilkties 4 stundas.

Izmantojiet filtrētu uzturvielu infūziju, lai noslaucītu orhidejas lapas ar vates spilventiņu. Šī apstrāde palīdzēs atbrīvoties no sēnītes un neļaus lapai novīt.

 

Galvenie soļi gan tik sekos – šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment