Ko darīt, ja otrā pusīte tevi padara pilnīgi traku? Tas ir jāmaina!

Atbilde:

Fokusējies uz to, kas attiecībās ir patiešām svarīgs.

Kad attiecības jau ir kļuvušas par pierastu lietu, nav nekā brīnumaina, ka esat ieslīguši ikdienas rutīnā un dažkārt aizmirstat veltīt viens otram laiku vai vēl trakāk – sākat viens otru pamatīgi kaitināt.

Tomēr, lai arī kāda būtu situācija, lai arī kas tevi kaitinātu, ir jānovērš fokuss uz tiešām svarīgajām lietām attiecībās, lai tavs partneris nesāktu domāt, ka vienīgais, kas tev rūp, ir sīkumi, par kuriem strīdēties.

Lūk, piecas lietas, kas attiecībās spēlē tiešām lielu lomu:

Atbalsts

Ja esi ar kādu attiecībās, jums jāprot vienam otru atbalstīt. Tās nav sacensības, tā ir spēle komandā, kur viens ir tikpat svarīgs, cik otrs.

Uzticība

Tev partneris ir jāpārliecina par savu uzticamību – nedrīkst radīt situācijas, kas to liek apšaubīt. Arī ar nodomu nekad nevajadzētu speciāli radīt otrā dusmas un aizvainojumu. Otram ir jājūtas pilnīgi drošam arī gadījumos, kad tu pavadi visu vakaru prom no viņa, kopā ar saviem draugiem.

Sapratne

Visi ir atšķirīgi, un neviens nav perfekts. Kas vienam ir vienkāršs, otram var sagādāt lielas grūtības. Tā vietā, lai sūdzētos par partnera “nepilnībām”, tev ir jābūt saprotošam. Tas arī ir jādara reizēs, kad tu otru pilnībā nesaproti – vienalga tev viņš ir jāpieņem, nedrīkst izskanēt pārmetumi.

Lasi vēl: Kā sociālo tīklu dēļ nesabojāt attiecības? 5 vērtīgi ieteikumi

Komunikācija

Attiecībās ir jāpastāv atvērtai komunikācijai. Tas nozīmē dalīšanos ar ikdienas detaļām, neizlaižot neko svarīgu. Ar partneri ir jāvar runāt par visu, kas tevi nomāc – un tas nedrīkst pārvērsties asu vārdu apmaiņā.

Mīlestība

Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, bet mīlestība nav tikai vārdi “es tevi mīlu” – daudzi par īsto mīlestību mēdz piemirst. Mīlestība ir skūpsti, apskāvieni un glāsti, tā ir laika pavadīšana divatā. Tu nevēlies izlaist šo attiecību sadaļu, citādāk jūs kļūstat tikai par diviem cilvēkiem, kuri dzīvo kopā.

Attiecībās ir daudz svarīgu lietu, tomēr ir jāparūpējas par to, ka paši pamati ir stabili, citādāk nekas cits arī “neturēsies vietā”.

Iedvesmai (angļu valodā):

Avots: helpmefindlove.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment