Ko nevajadzētu uzņemt tukšā dūšā no rīta, ja nevēlies sagādāt savam organismam liekas raizes?

Vai jūs zināt to, ka jūsu pirmie soļi noteiks to, kāda būs jūsu atlikusī diena – vai tas būtu garastāvoklis vai dzēriens, ko izvēlaties dzert. Nav nekāda nepieciešamība visu dienu ievērot striktu diētu, taču ir pāris lietas, kuras noteikti vajadzētu ievērot – neuzņemt šo no rītiem tukšā dūšā:

  1. Tēja/kafija

    Tēja/kafija paaugstina skābju līmeni kuņģī, tāpat radot iespēju, ka būs slikta dūša un aizcietējums. Tāpat šie dzērieni dehidratē jūsu organismu, tādēļ tos noteikti nevajadzētu lietot tukšā dūšā.

  2. Svaigi spiestu apelsīnu sula

    Es zinu, ka daudziem patīk no rītiem tukšā dūšā dzert svaigi spiestu apelsīnu sulu. Taču no rīta noteikti nevajadzētu uzturā lietot citrusaugļus. No sākuma vajadzētu kaut vai kaut ko apēst, bet tikai tad dzert citrusaugļu sulu. Jūs varat tukšā dūšā ēst noteiktus augļus, piemēram, banānus vai ābolus, bet citrusaugļus noteikti nē.

  3. Medikamenti

    Izvairieties no medikamentu lietošanas tukšā dūšā no rītiem, jo tas var izraisīt kuņģa problēmas, radot pat kuņģa čūlu. Īpaši tas attiecas uz antibiotikām un aspirīnu. Atsevišķos gadījumos, kad to ir norādījis jūsu ārsts, ir iespējams lietot dažus medikamentus arī tukšā dūšā no rītiem.

Lasi vēl: 5 pārtikas produkti, kas palīdz attīrīt aknas. Tos der uzņemt ikvienam!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment