Ko par cilvēku pasaka viņa auto vadīšanas stils?

Vadīšanas stils

1. Sliņķis

Jūs cenšaties savu dzīvi pēc iespējas biežāk un vairāk atvieglot, lai nebūtu nekādu sarežģījumu un grūtību. Šādus cilvēkus vēl mēdz dēvēt par minimālistiem. Turklāt šie cilvēki cenšas no savas dzīves izmest ārā visu lieko – tas attiecas ne tikai uz lietām, bet arī uz cilvēkiem.

Jums daudz svarīgāka ir nevis kvantitāte, bet kvalitāte. Jūs komunicējat vien ar pāris cilvēkiem, bet esat pārliecināti viņu atklātībā. Taču tas nebūt nenozīmē, ka jūsu dzīvē trūkst krāsu. Patiesībā ir gluži pretēji, jo šāds minimālisms palīdz jums saskatīt labo it visā un padara dzīvi daudz interesantāku un krāsaināku.

2. Jautrībnieks

Jūs esat optimists un jūsu dzīvē nemēdz būt melno svītru, precīzāk, jūsu saprātā tādas nemēdz būt. Jums vienmēr rodas vājprātīgas idejas un jūs vienmēr protat traģisku situāciju pārvērst komēdijā. Jebkurā kompānijā vienmēr būsiet laipni gaidīti. Cilvēkus kā magnēts piesaista jūsu harizma un meistarība. Ļoti daudziem patīk jūsu asprātība, taču tik pat daudzi cenšas no tās izvairīties.

3. Miermīlīgais tips

Par jūsu mierīgo prātu var tikai pabrīnīties. Jūsu dzīve ir pietiekoši monotona, jūs zināt, ko gribat, tādēļ virzāties uz savu mērķi un netērējat lieki laiku cilvēkiem un lietām, kas nav svarīgas. Var teikt, ka nekad nestrīdaties un nelamājaties, taču jums vienmēr būs savs uzskats. Jūs neciešat nesaskaņas ar sev tuviem cilvēkiem, tādēļ parasti cenšaties visu uzreiz atrisināt.

4. Lieliskais skolnieks

Jūs cenšaties visu dzīvē paveikt tā, lai būtu kā priekšzīmīgs skolēns apkārtējiem – vienmēr vēlaties visu izdarīt bez kļūdām un labāk nekā citi. Parasti pievēršat uzmanību detaļām, un, ja kaut ko darāt, tad tikai un vienīgi perfekti. Jūs droši var saukt par perfekcionistiem. Cenšaties būt ideāli ikvienā jomā. Jums vienmēr līdzās ir veiksme, tādēļ daudziem skauž jūsu dzīve.

Lasi vēl: Ar veselīgu humora piedevu – auto vadītāju tipi, kurus pazīstam mēs visi

5. Panikas un trauksmes cēlājs

Jūs ceļat paniku ikvienā situācijā. Jūs bieži pārņem baiļu un nepārliecinātības sajūta. Reizēm vairākas reizes pēc kārtas atgriežaties mājās, lai pārliecinātos, ka tiešām izslēdzāt televizoru, gludekli vai jebko citu. Esat ļoti atsaucīgi un labsirdīgi, kā arī jums piemīt viena ļoti reta īpašība – līdzjūtība. Jūsu dzīvei nav riska, jo ticat tikai pārbaudītām vērtībām un cilvēkiem. Līdzko jūtaties drošībā, kļūstat par vienu ārkārtīgi jautru cilvēku.

6. Avantūrists

Jūs nespējat iedomāties savu dzīvi bez jautriem piedzīvojumiem. Garlaicība jums ir kā nāvējošas mocības, tādēļ jums patīk riskēt un bieži nokļūstat kuriozās situācijās. Jums patīk viss, kas ir ekstrēms, tādēļ savu dzīvi dzīvojat uz pilnu atdevi. Tuvinieki nespēj saprast jūsu izklaides, jo tās bieži vien mēdz būt ļoti bīstamas. Ja ieraudzīsiet krokodilu, noteikti metīsieties taisīt bildes kopā ar to, taču, ja iemīlēsieties, tad šim cilvēkam atdosieties ar visiem 100%.

7. Priekšnieks

Jūs dievināt valdīt pār citiem un sniegt rīkojumus, jūs ar lielu vieglumu vadāt aiz sevis cilvēkus, kā arī jums piemīt nepieciešamā izlēmība un organizatoriskās prasmes. Esat pārliecnāts par sevi cilvēks, kurš dievina, ka tiek paslavēts par dažādiem panākumiem. Taču jums ir samērā grūti sadzīvot ar citiem cilvēkiem, jo jūs tiecaties citus komandēt, kā arī nemīlat, ka jums jāpiekāpjas.

8. Atbalsta plecs

Paziņas jūs dievina. Jūs esat atbalsts ikvienam sev tuvam cilvēkam – vienalga, vai tā būtu sieva vai draugs. Jūs protat atbalstīt grūtos laikos un vienmēr priecājaties par citu cilvēku sasniegumiem. Jums piemīt skaidrs prāts un vienmēr spējat sniegt citiem labus padomus. Turklāt dzīvi pieņemat tādu, kāda tā ir, necenšoties būt līderis. Taču jāņem vērā, ka nekad neļausiet citiem sevi apbižot.

9. Nozīmīgs cilvēks

Jūs esat pašpārliecināts un mierīgs cilvēks. Esat pieraduši no dzīves ņemt visu to labāko un vienmēr saņemat visu, ko vēlaties. Apkārtējiem varētu šķist, ka jums par visu ir nospļauties. Katra jūsu dzīves diena ir īstākā ballīte. Jums ir ļoti daudz pseidodraugi, kuriem patīk ar jums kopā jautri pavadīt laiku.

10. Ietiepīgais tips

Jūs zināt, ko vēlaties no dzīves, tādēļ jūs nekas neapstādinās. Parasti pa ceļam neizjūtat nekādus šķēršļus, tādēļ vienmēr dodaties uz priekšu. Visi apkārtējie apbrīno jūsu neatlaidību un centību. Jūs pavisam viegli atsakāties no cilvēkiem, kuri jums vairs nav interesanti, turklāt viegli iegūstat jaunas paziņas.

Varat reizēm pievērst uzmanību arī sava taksometra šoferim, mēģinot uzzināt par viņa īpašībām ko jaunu. Kas zina, šis var palīdzēt jums izveidot interesantu sarunu.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment