Ko par tavu veselību liecina mēnesis, kurā esi dzimis

Birthday-Wallpaper-4

Modernajā medicīnā nav vietas astroloģijai, un tam ir visai loģisks pamatojums. Kā gan mēnesis, kurā esi dzimis varētu ietekmēt tavu veselību?

Kāds jauns pētījums atklāj daudz vairāk – iespējams, ka vairāk, nekā tu pat vēlētos zināt – un to visu var noteikt, ņemot vērā tavu dzimšanas mēnesi.

Veselības horoskops patiešām pastāv

2015. gadā Kolumbijas Universitāte šajā sakarībā veica milzīgu pētījumu: tā norises laikā tika izpētīti 1,7 miljonu Ņujorkas-Persibērtijas slimnīcas pacientu dati, kas tika reģistrēti no 1985. līdz 2013. gadam. Par spīti tam, ka rezultāti ir specifiski konkrētajam reģionam, tie sakrīt ar iepriekš citos reģionos veiktiem pētījumiem.

Pavisam nesen Sauthemptonas Universitātes zinātnieki aplūkoja dažādas slimības, īpaši koncentrējoties uz tām, kas saistītas ar alerģiju, piemēram, astmu, pēcāk palūkojoties, vai iespējams atrast kādu kalendāru kopsakarību.

Tu uzminēji pareizi – saistība tik tiešām tika atrasta. Lai arī šis horoskops neko specifiski par tevi kā indivīdu nevar pateikt, tas var palīdzēt ārstam atklāt slimību cēloņus un sekmīgāk pakļaut tos ārstēšanai.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko par tavu veselību pasaka tavs dzimšanas mēnesis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment