Ko sevis cienošas sievietes nekad neiekļauj savā garderobē – tās izsūc labo enerģiju

Neērts apģērbs

Ja bikses spiež, džemperis kož, krūšturis spiež sānos vai svārki pastāvīgi ceļas augšā, nav jēgas to paciest. Apģērbs ir radīts, lai kalpotu jums, nevis otrādi. Neērtības, ko piedzīvojat katru dienu, ir nepieņemamas. Sevi cienoša sieviete tādas lietas neizturēs.

Pārāk dārgas vai pārāk lētas lietas

Cienījama sieviete neizdzīvos mēnešiem uz griķiem, lai iegādātos dārgu somu. Tas ir augstākais necienības līmenis pret sevi. Prātīgāk ir rūpēties par savu veselību, nevis radīt citiem ilūziju par savām bagātībām.

Līdzīgi ir ar otru galējību: nepārtraukti meklēt vislētākās preces, tērējot tam daudz stundu. Protams, nevēlas pirkt dārgu apģērbu, ja var atrast izdevīgāku cenu. Taču šāda cenu meklēšana bieži vien prasa tik daudz laika un spēka, ko būtu prātīgāk veltīt sev.

Dāvinātas lietas

Dažkārt mēs pieņemam dāvinājumā apģērbu ar smaidu, bet ar domu, ka nekad to neuzvilksim. Tomēr mēs to turam skapī, jo šķiet neērti to atdot vai atdāvināt, baidoties, ka cilvēks apvainosies.

Tā vietā, lai pastāvīgi raizētos par citu jūtām, mēs bieži upurējam savu komfortu. Sentimentalitātei nevajadzētu traucēt mūsu lietu kārtību.

Neveiksmīgi spontāni pirkumi

Reizēm nejauši var nopirkt kaut ko satriecošu, kas gadiem ilgi tev uzticīgi kalpos. Taču tā gadās ne vienmēr. Mēs skatāmies uz lietu, kura mums tā arī neiepatiksies, bet roka neceļas izmest to. Esam taču jau samaksājuši un, iespējams, ka kādreiz tomēr noderēs, žēl taču.

Šis ir vēl viens pašapmāns, kuru vajadzētu iemācīties savlaicīgi atpazīt. Ja tev patīk spontāni pirkumi, neņem nost visas birkas no pirkumiem uzreiz pirmās dienas vakarā. Pārbaudi apģērbu vēlreiz nākamajā dienā, jo iespējams, ka tad tu nolemsi to atdot atpakaļ.

Lasi vēl: Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (Foto)

Iesakām nedaudz pavērot sevi un savus paradumus šajā plāksnē. Iespējams, tā tu atcerēsies, ka jau sen neesi veikusi ģenerālo revīziju savā skapī. Pilnīgi iespējams, ka tajā jau sakrājies daudz nevajadzīgu lietu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment