Skaitļu nozīme – ko tas par tevi vēsta dzimšanas dienas datums

Skaitļu nozīme

Skaitļu nozīme ir dziļāka nekā daudziem šķiet. Tavs dzimšanas diena skaitlis pasaka vairāk par tevi nekā tu domā. Šajā plašajā materiālā, ko apkopojis portāls la.lv, varēsi iepazīties ar visiem aspektiem, kurus raksturo skaitlis, kas ir tavā dzimšanas dienā. 

Cilvēka raksturu ietekmē daudzas lietas, tostarp dzimšanas dienas skaitlis. Izlasi, ko tas stāsta par tevi!

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 1

Numur viens – ar to viss pateikts. Šajā datumā dzimuši radoši, oriģināli un ārkārtīgi neatkarīgi cilvēki. Viņu pašpietiekamībai ir divas pretējas šķautnes – no vienas puses, šie ļaudis ir pašpārliecināti indivīdi, kuri bieži ir piemērs apkārtējiem, no otras puses, – individuālisti un egoisti, kas nav gatavi rēķināties ar citu viedokli.

Bieži vien 1.datumā dzimušie ir līderi un iniciatori – viņos ir spēcīgs novatoriskais gars un izlēmība. Viņi ir diezgan ambiciozi un gatavi uzņemties risku, lai sasniegtu kāroto mērķi.

Starp negatīvajām rakstura iezīmēm minama impulsivitāte, augstprātība un stūrgalvība. No dabas šie cilvēki ir atturīgi, tāpēc viņiem ir ļoti grūti atklāt visu savu jūtu kopumu un dziļumu pat vistuvākajiem cilvēkiem.

 

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 2

2.datumā dzimst cilvēki, kam piemīt pārmērīgs jūtīgums. Jebkuru lūgumu, pat no mazpazīstamiem cilvēkiem, viņi neatstās bez uzmanības.

Divnieks ir līdzsvara un spēcīgas savienības simbols. 2.datumā dzimušie ir lieliski biznesa partneri, kolēģi, draugi un laulātie. Mīlestības stāsts, kas līdzinās skaistai pasakai, tas ir stāsts par viņu attiecībām.

Bieži “divnieki” darbojas kā starpnieki un šķīrējtiesneši. Viņi ir lieliski diplomāti – patiesi, labi audzināti, uzņēmīgi. Turklāt divnieks ir mākslinieku un romantiķu sakrālais skaitlis. Šie ļaudis lieliski strādā komandā, taču vienlaicīgi netiecas izrādīt iniciatīvu un nemīl nonākt uzmanības centrā.

Viņu pārmērīgais kautrīgums bieži kļūst par klupšanas akmeni svarīgu uzdevumu risināšanā. Cita jūtīgā rakstura pazīme ir nosliece uz depresiju.

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 3

Trijnieks ir mākslinieciskas iztēles, radoša intelekta, komunikabilitātes un līdzjūtības zīme. Tas ir mijiedarbības un neitralitātes simbols.

3.datumā dzimst nenogurdināmi optimisti, kuri prot būt laimīgi un baudīt dzīvi. Viņiem raksturīgs mūžīgās iemīlēšanās stāvoklis.

“Trijniekiem” piemīt lieliska humora izjūta un izcila intuīcija. Viņu viedoklī ir vērts ieklausīties īpaši uzmanīgi.

Tāpat kā “divniekiem” 3.datumā dzimušajiem viņu jūtīgums skumjos brīžos var pāraugt depresijā un nenozīmīgu problēmu pārspīlēšanā.

 

Skaitlis 4

4.datumā dzimušie ir atbildīgi, apzinīgi, nopietni, uzticami cilvēki, kuri nebaidās no grūtiem uzdevumiem un dara visu, lai tos veiksmīgi atrisinātu. Apkārtējie to ātri vien saprot – ne velti, “četrinieki” bieži saņem lūgumus pēc palīdzības, un tie nepaliek neuzklausīti.

4.datumā dzimušajiem cilvēkiem ir spīdoša lietišķā reputācija. Daudzi “četrinieki” darbojas eksakto zinātņu laukā. Šie cilvēki reāli attiecas pret jebkurām neveiksmēm, uztverot tās kā neizbēgamu dzīves pieredzes sastāvdaļu.

No savām kļūdām viņi prot izdarīt pareizus secinājumus un rezultātā – gūt labumu. Turklāt jebkādas grūtības un šķēršļi tikai iekvēlina viņos azartu un mudina par katru cenu panākt vēlamo, nežēlojot spēkus.

 

Skaitlis 5

Piecinieks ir brīvības simbols. Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, izcili zina, kā šo brīvību izmantot. Skaitlis 5 ir ceļotkāru cilvēku un avantūristu pazīme.

5.datumā dzimušie ir ļoti sabiedriski, zinātkāri un daudzpusīgi. Starp tiem, kas nākuši pasaulē šajā datumā, nereti ir ģēniji.

“Piecinieki” aizraujas ar misticismu – viņus piesaista viss noslēpumainais, dīvainais, nezināmais. Galvenais padoms, ko gribas viņiem dot – piebremzējiet. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus un nesteidziniet notikumus. Jūsu nepacietīgais raksturs un tieksme ātri pieņemt lēmumus var izspēlēt ar jums ļaunu joku un padarīt nelaimīgu.

 

Skaitlis 6

Šis ir mīlestības, savstarpējas sapratnes, godīguma un uzticības, ģimenes un draudzības skaitlis. Cilvēkiem, kas dzimuši sestajā datumā, ļoti spēcīgi attīstīta atbildības sajūta, mākslinieciski talanti, nosliece uz humanitārajām zinātnēm.

Viņi ir augstsirdīgi, saimnieciski, palīdz citiem gan ar labu padomu un nereti – ar naudu. “Sešinieki” ir brīnišķīgi draugi, kuriem var uzticēt lielākos noslēpumus.

Vienlaicīgi šis skaitlis ir saistīts ar aklu greizsirdību un izteiktu privātīpašnieciskumu. “Sešinieki” ir diezgan stūrgalvīgi, uzbāzīgi un uzņēmīgi pret glaimiem.

Lasi arī: Sondi tests: slavens un ļoti precīzs iekšējo impulsu atklājējs; Izvēlies seju no kuras tev ir visvairāk bail

Skaitlis 7

Šis ir gudrības un saprāta skaitlis – ne velti šajā datumā dzimušie dievina lasīšanu, vienmēr ir gatavi mācīties kaut ko jaunu un saistīt savu dzīvi ar intelektuālu darbību.

“Septītniekiem” piemīt spēcīgs potenciāls zinātnes un izgudrojumu jomā.

Šajā datumā dzimušajiem patīk vienatne, viņi ir perfekcionisti. Starp negatīvajām īpašībām var minēt noslēgtību, tieksmi uz strīdiem, sarkasmu, stūrgalvību, aizkaitināmību.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Evita</cite>

    Ja,mans Dzimsanas dienas datums sakrit ar manam rakstura ipasibam. Tas ta ir. Nav ,ko piebilst. OK!

Leave a Comment