Ko tava miega poza atklāj par tavu raksturu un personību

Katram cilvēkam ir sava iecienītākā gulēšanas poza, pat ja to bieži vien neapzināmies, un mēs šos mirkļus uztveram kā pašsaprotamus.

Pamēģiniet iziet šo testu, izmantojot attēlu. Tas palīdzēs jums atklāt savu emocionālo stāvokli, sniedzot ieskatu jūsu personībā un dabā.

Šodien jūs atradīsiet psiholoģisku testu, kas analizē ķermeņa valodu, īpaši saistībā ar jūsu iecienītākajām miega pozīcijām.

Miega eksperti un psihologi ir veikuši pētījumus, kas atklāj saikni starp personību un miega pozām. Vai esat kādreiz domājuši par zemapziņas ietekmi? Tā būtiski ietekmē daudzus mūsu ikdienas aspektus, sākot no tā, kā mēs ēdam, guļam un pārvietojamies, līdz tam, kā veicam savus ikdienas uzdevumus.

Tajā pašā laikā mēs bieži nepievēršam uzmanību tam, kā guļam – galvenais, lai esam izgulējušies un jūtamies ērti. Tomēr pētnieki apgalvo, ka mūsu iecienītākā miega poza var daudz pastāstīt par mūsu personību.

Miega zinātne ir ļoti svarīga un apstiprina, ka miegs var sniegt daudz informācijas par jūsu personības īpašībām, piemēram, tādām kā labsajūta, atvērtība un draudzīgums.

Tiek uzskatīts, ka pašreizējā miega kvalitāte var būtiski ietekmēt jūsu dzīves gaitu nākotnē.

Tātad, ko saka poza, kurā tu guli? Izdomāsim.

1 poza

 

Ja jūs bieži guļat uz sāniem un pievelkat ceļus, tas liecina, ka esat uzticams un mierīgs cilvēks ar augstu pašnovērtējumu, un ir grūti kādu jūs aizvainot vai apbēdināt.

Parasti šādi cilvēki ir atturīgi, nerāda aizkaitinājumu un nav noraizējušies par nākotni. Viņi viegli pieņem izmaiņas un pielāgojas dažādām dzīves situācijām.

Viņi dod priekšroku meklēt vidusceļu un labi apzinās gan priekšrocības, gan trūkumus. Tādēļ, lai patiešām sāpinātu šādu cilvēku, jums būs jāpiedomā pie tā ļoti cenšoties.

Šāds cilvēks nebaidās no grūtībām un ir gatavs darīt visu iespējamo. Bieži vien viņš slēpj savas skumjas aiz smaida, lai citi to nepamanītu. Turklāt viņš spēj smaidīt pat drūmā rudenī, kad daudzi cilvēki ir noskumuši.

Ņemu 500 g kartupeļu un gatavoju plātsmaizi ar skābo krējumu – lieliski brokastīm aizstāj maizi

Ja guļat uz sāniem ar ceļgaliem pie vēdera un roku piespiestu pie spilvena vai vaiga, tas liecina, ka esat dabisks domātājs, kurš ir saskaņā ar savām emocijām, neatkarīgi no tā, vai tās ir negatīvas vai pozitīvas.

Jūs pieņemat abus emociju aspektus un rīkojaties saskaņā ar tiem. Dažkārt šķiet, ka jūs izrādāt mierīgu attieksmi, kamēr iekšēji emocijas var plosīties. Jūs noteikti esat lielisks draugs vai partneris.

Ja tu guli uz sāniem un izstiep rokas, tas nozīmē, ka vēlies ciešas attiecības un sirdī baidies, ka tev tās nebūs. Ir vērts teikt, ka jums ir racionāla pieeja dzīvei. No vienas puses, tu esi atvērts kaut kam jaunam, bet no otras – piesardzīgs un aizdomīgs pret cilvēkiem. Turklāt jūs uzreiz nepieņemat citus un nemaināt savu viedokli par viņiem.

Pieņemiet katru lēmumu ar uzmanību, lēnām un pārdomāti, un, izvēloties savu pozīciju, palieciet pie tās līdz galam.

 

2 poza

Guļot augļa pozā, jūs neapzināti ilgojaties pēc drošības, pieķeršanās un sapratnes. Šajā pozīcijā jūs vēlaties paslēpties no grūtībām, kas jūs ieskauj, un garīgā ziņā esat noteiktā mērā neaizsargāts.

Cilvēks, kurš izvēlas šo gulēšanas pozu, jūtas ērti, esot tuvu cilvēkiem, kas viņu audzinājuši.

Šī gulēšanas poza var liecināt par tavu talantu radošajās aktivitātēs, piemēram, rakstīšanā, gleznošanā, dejās vai mākslā. Šādi cilvēki bieži ir jutīgi un spēj viegli piedot. Viņiem patīk strādāt vientulībā un meklēt veidus, kā izpausties caur radošumu.

Beidz sevi kritizēt un labāk koncentrējies uz enerģijas virzīšanu pareizajā virzienā. Piemēram, atklāj radošās iespējas un apzinies savas prasmes.

Embrionālo stāvokli tālajā 1970. gadā atklāja pētnieks Semjuels Dankels. Viņš atzīmēja, ka cilvēki, kuri izvēlas šo gulēšanas pozu, ir visvairāk uzņēmīgi pret emocionalitāti un trauksmi. Turklāt šis nosacījums neļauj viņiem dzīvot šajā mirklī un izbaudīt notiekošo.

Kad pētījums tika veikts, šiem cilvēkiem bija tukšuma sajūta. Kriss Idzikovskis, cits miega pētnieks, norādīja, ka šīs personas bieži vien izjūt diskomfortu, atrodoties jaunā vai nepazīstamā vidē.

 

3 poza 

Guļot uz vēdera, tu izsaki savu emocionālo dabu un spēju patstāvīgi risināt problēmas, vienlaikus mīlot riskus un piedzīvojumus. Šādi cilvēki ir enerģijas pilni vadītāji, taču viņiem ir svarīgi gulēt vismaz 8 stundas, lai ķermenis pilnībā atgūtos un atpūstos.

Šie cilvēki ir sociāli aktīvi un reizēm var būt nepieklājīgi, taču viņi cenšas izvairīties no konfliktiem un vienmēr meklē kompromisu. Viņiem patīk saņemt atzinību un radīt draudzīgu vidi, kad viņi ir labā noskaņojumā.

Šāda persona nezina, kā adekvāti reaģēt uz kritiku, jo viņš pats nav pieradis sevi kritizēt un nespēj pieņemt viedokļus no citiem.

Impulsīvi, nemierīgi un reizēm pat apsēsti cilvēki var izvēlēties gulēt uz vēdera. Tas var liecināt, ka viņi veiksmīgi sevi realizēs grāmatvedības, banku vai vadības profesijās.

Ja guļat uz vēdera ar brīvi izstieptām rokām un kājām, tas norāda uz jūsu līdera īpašībām, impulsīvu lēmumu pieņemšanu un aktīvu dzīvesveidu.

Darbā tu izrādi augstu profesionalitāti un atbildību, vienlaikus stingri ievērojot plānu. Tu nebaidies no izaicinājumiem, jo zini, kā ar tiem tikt galā ar cieņu.

Neaizmirstiet, ka plānošana un atbildības uzņemšanās par savu dzīvi ir viens no galvenajiem elementiem, kas veicina panākumus.

Ja pamanāt, ka guļat uz vēdera ar rokām izstieptām uz spilvena un galvu pagrieztu uz vienu pusi, šo pozu var dēvēt par izpletņlēcēju jeb brīvo kritienu. Šādi cilvēki ir vienmēr gatavi jauniem piedzīvojumiem un viņiem piemīt brīvību mīlošs raksturs.

Viņi mēdz neizvēlēties savus izteicienus un var likties skarbi, īpaši, kad saņem kritiku vai uzvedas ekstrēmi. Miega pētnieks tos uzskata par sociālajiem tauriņiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu parējos variantus

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment