Ko tava miega poza atklāj par tavu raksturu un personību

4 poza

Pieradums gulēt uz muguras liecina par to, ka esat dzīvespriecīgs cilvēks. Šādi cilvēki ir enerģijas pilni un aktīvi, kā arī viņiem patīk būt uzmanības centrā.

Viņi dažreiz ir spītīgi, bet vienlaikus izrāda laipnību. Viņi dod priekšroku patiesības teikšanai un ir ar spēcīgu raksturu. Darbā viņi izceļas ar centību un entuziasmu, veicot uzdevumus. Šādi cilvēki parasti izrāda savu unikālumu.

 

5 poza 

Vērts pieminēt, ka ne visi guļ tik komfortabli. Ja saproti, ka šādā pozā ir tavs gulēšanas ieradums, tas atklāj, ka tevī ir mierīga personība. Pētnieks uzskata, ka šī poza atgādina karavīra vai jūras zvaigznes stāvokli.

Ja cilvēks guļ karavīra pozā (ar taisnām kājām un rokām), viņu var raksturot kā mierīgu un atturīgu. Šādi cilvēki ievēro augstus standartus un viegli pielāgojas dzīves izmaiņām. Viņi cenšas būt loģiski, reālistiski un cienīgi izturēt pat vissarežģītākās situācijas.

Dažkārt jūs izrādāt stingrību, klusumu un pat perfekcionismu, jo jums ir vēlme, lai viss būtu perfekti.

Šiem cilvēkiem ir optimisms un drosme. Viņi dod priekšroku sabiedrībai, kurā ir līdzīgi domājoši, un izceļas no citiem, liekot cerības uz sevi un apkārtējiem.

Šādi cilvēki dod priekšroku būt godīgiem, ātri sasniedz savus mērķus un ir vērsti uz panākumiem. Viņiem patīk gulēt uz gultas un fantazēt par to, kā viņu sapņi piepildās.

Ja cilvēks guļ jūras zvaigznes pozā (ar izstieptām rokām un kājām), tas norāda, ka viņš ir labs klausītājs, draudzīgs un nevēlas būt uzmanības centrā. Viņi spēj iet līdzi straumei, sniedzot atbalstu un emocionālu klātbūtni citiem cilvēkiem, kad tas ir visvairāk nepieciešams.

Ja tev ir eksperta poza (abas rokas zem galvas vai spilvena), tu esi optimistisks, bezrūpīgs un uzticīgs saviem mīļajiem.s

 

6 poza 

Šādus cilvēkus ir grūti saprast kā atvērtu grāmatu, jo viņi ir daudzpusīgi un mīl piedzīvojumus. Viņu kaprīzes dažkārt mulsina citus, jo viņi nespēj uztvert jūsu jūtas.

Šiem cilvēkiem bieži ir grūti pieņemt lēmumus, taču viņi ļoti mīl brīvību, kas ir bez noteikumiem un ierobežojumiem. Viņi var justies vientuļi un nav droši, uz ko var paļauties. Turklāt viņi ne vienmēr spēj atrast līdzīgi domājošus cilvēkus, kas dalītos viņu aizrautībā par piedzīvojumiem.

Atcerieties, ka katrs cilvēks var gulēt pilnīgi dažādās pozās, un tas ir diezgan dabiski. Dzīves laikā mūsu zemapziņa var atbrīvoties no vecajiem ieradumiem un iegūt jaunus.

Mana vīra favorītzupa: ātra recepte, ko vārīju lielā katlā, bet tās vienmēr ir par maz

Mēs attīstāmies, mainās mūsu domāšana un skatījums uz dzīvi. Tāpēc cilvēks miega laikā var apvienot vairākas pozas. Tas liek domāt, ka jums var būt iezīmes, kas atbilst dažādiem personības tipiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment