“Ko tie zviedri ir sadomājušies” – Roberts Bukarts pēc spēles atklāj to ko daudzi nepamanīja

Spēcīgu vārdus pēc spēles ar Zviedriju teica Latvijas hokeja izlases kapteiņa asistents Roberts Bukarts.

Izrādās, spēles laikā, valdījuši arī nepamanītie psiholoģiskie asumi, kas, acīmredzot , Latvija izlasi tikai sakurināja.

Vienlaikus  Roberts Bukarts pēc trim gūtajiem vārtiem mačā pret Zviedriju izteicies, ka Latvija ne brīdi nepadevās un cīnījās līdz galam.

Jau vēstīts, ka mūsējie ar rezultātu 4:5 spraigā cīņā zaudēja pasaules čempioniem zviedriem, zaudējot izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā. Latvijas izlase spēles gaitā bija ieguvusi vadību ar 3:2, taču to izsēja.

«Nav daudz ko pateikt – iekšā ir tukšums, jo vajadzēja uzvaru, lai tiktu tālāk. Viss, ko varu pateikt – čaļi sitās visās sešās spēlēs no pirmās līdz pēdējai minūtēm. Visi, kas skatījās, noteikti nekaunās par mums, jo mēs atdevām visu,” pēc spēles LTV izteicās Bukarts.»

“Es domāju, ka var redzēt to, ka gan fiziski, gan taktiski, mēs pieliekam ar katru gadu un ka pret mums nav pastaiga ar sunīti pa parku. Varēja just, ka iepriekš čehi bija sabijušies no mums un arī zviedri pirmos divus periodus kaut ko runāja “hi hi, ha ha”, bet pēc tam jau bija citādāka situācija,” turpināja uzbrucējs.

Pirmos vārtus zviedriem guva jaunā hokeja zvaigzne Eliass Petersons, kurš pēc vārtu guvuma veltīja dziļdomīgu skatienu mūsējo soliņam. Pēc tam Bukarts panāca neizšķirtu un noslidoja gar Zviedrijas soliņu, veltot kaut ko līdzīgu.

«Ko viņi domā, ka atbraukuši no NHL un var atļauties darīt, ko vēlas? Mēs esam atnākuši uzvarēt un cīnāmies par savu valsti,” sacīja vecākais no Bukartu brāļiem.»

Nākamais mačs mūsējiem paredzēts pret Norvēģiju, kas būs pēdējais grupu turnīrā.

Lasi arī: Sieviete no Gulbenes zem “rabarbera” atrod 10 tūkstošus eiro

“Iesim un spēlēsim pret Norvēģiju par uzvaru. Cerams, ka treneris sadalīs spēles laiku uz visiem četriem virknējumiem un dos iespēju čaļiem, kuriem bija mazāk spēles laika līdz šim,” noslēdza Bukarts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment