Ko tieši pastāsta tavs dzimšanas gada pēdējais cipars

Jums droši vien ir nācies dzirdēt teicienu „piedzimt zem laimīgās zvaigznes”. Ķīnieši to nedaudz pārveidojuši, sakot „piedzimt zem laimīgā cipara”.

Daudzi apgalvo, ka dzimšanas gada pēdējais cipars ietekmē personības tipu, un patiešām, bieži vien apraksts precīzi atbilst. Pārbaudiet to paši!

Kā dzimšanas gada pēdējais cipars ietekmē tavu raksturu

Austrumu zinātnieki apgalvo, ka cilvēka raksturs ir saistīts ne tikai ar viņa zodiaka zīmi, bet arī ar ciparu kombināciju viņa dzimšanas gadā. Turklāt viņi uzskata, ka katrs cipars pārstāv kādu stihiju. Kopumā ir piecas stihijas: Ūdens, Zeme, Koks, Uguns un Metāls. Šīs stihijas ietekmē gan cilvēka tikumus, gan paradumus.

Ko sevis cienošas sievietes nekad neiekļauj savā garderobē – tās izsūc labo enerģiju

Ja tava dzimšanas gada pēdējais cipars ir 0 vai 1

Ja tavas aizbildniecības stihija ir Metāls, tu esi cilvēks, kas vienmēr aizstāv savu viedokli un tic savām patiesībām. Tu esi mērķtiecīgs un patstāvīgs.

Bez tam, lai sasniegtu savu mērķi viņi spēj saglabāt mieru grūtās situācijās un ir pacietīgi. Šajā stihijā dzimušie ir uzticami partneri gan darbā, gan ģimenes dzīvē.

Tomēr reizēm viņu uzticība saviem sapņiem un centieniem traucē viņiem saskatīt lietu patieso stāvokli. Galvenais viņu rakstura trūkums – viņi slikti reaģē uz kritiku un var rīkoties impulsīvi, kad kāds norāda uz viņu kļūdām.

Cilvēkiem, kuru dzimšanas gada skaitlī pēdējais cipars ir 2 vai 3, stihija – aizbildnis ir Ūdens. Šīs stihijas cilvēkus var saukt par īstiem empātiem. Viņi kā neviens cits prot just līdzi un sajust citu emocijas. Viņu dzimšanas gada pēdējais cipars norāda uz sabiedriskumu un atsaucību.

Bez šaubām, ūdens stihijas cilvēki atšķiras ar savu kreativitāti un artistiskumu. Viņi ātri pielāgojas jebkurai sabiedrībai un dzīves situācijai. Taču viņu jutīgums pret citu pārdzīvojumiem ļauj viņiem viegli darboties, kontrolēt citus. Tādi cilvēki var izmantot savu dabisko pievilcību savā labā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment