Ko tieši pastāsta tavs dzimšanas gada pēdējais cipars

Ja pēdējais cipars dzimšanas gada skaitlī ir 4 vai 5,

Draudzene no Japānas atklāj, kā vienkārši pagatavot suši mājās pašam. Sanāk garšīgāk nekā restorānā

tad šo cilvēku aizbildnieciskā stihija ir Koks. Šie cilvēki ir ļoti stabili un darbu mīloši. Viņi atšķiras ar to, ka ir ļoti tikumīgi un raksturā principiāli.

Dāsnums un prasme analizēt situāciju ir raksturīgi šiem cilvēkiem. Koka stihijas cilvēki tic saviem spēkiem. Bet tā ir arī viņu vājība – viņi cenšas visu darīt paši, uzveļot uz saviem pleciem uzdevumus, kurus reizēm nespēj veikt. Pie tam sava dāsnuma dēļ viņi bieži kļūst par izšķērdētājiem.

Cilvēkus, kuri dzimuši gados, kuru pēdējais cipars ir 6 vai 7.

 

Vada stihija Uguns. Viņu iekšējā degsme liek šiem cilvēkiem vienmēr meklēt piedzīvojumus un atklāt kaut ko jaunu. Vispār, viņi cenšas uzņemt iespējami daudz zināšanu un iemaņu.

Dabīgās līdera īpašības padara šos cilvēkus par labiem vadītājiem. Vēl vairāk, viņiem piemīt augsts intelekta līmenis, prasme pārliecināt un ārēja pievilcība. Un vēl viņiem piemīt spēcīga intuīcija, kas palīdz virzīt lietas.

Taču šo īpašību dēļ Uguns stihijas cilvēki var kļūt augstprātīgi un reizēm pat rupji attiecībā pret citiem.

Ja dzimšanas gada pēdējais cipars ir 8 vai 9,

 

Tad šo cilvēku aizbildnis ir stihija Zeme. Galvenā atšķirīgā šajā stihijā dzimušo cilvēku rakstura īpašība ir racionālisms. Viņi nelidinās mākoņos, bet izvirza reālus mērķus.

Vispār, tāda pieeja visam ļauj viņiem gūt panākumus karjerā un pelnīt naudu.

Kāpēc sievietes zaudē ne tikai savu sievišķību, bet arī mīļotos vīriešus: ezotērikas eksperti nosauc 3 galvenos iemeslus

Neraugoties uz to, Zemes stihijas cilvēkiem prioritāte nav vis darbs, bet gan attiecības ar tuviniekiem. Zemes stihijas cilvēks vienmēr uzņemsies atbildību par saviem lēmumiem, tāpēc visi viņu uzskatā par uzticamiem kompanjoniem.

Lieliska attapība un pacietība veiksmi tikai dubulto. Tomēr šiem cilvēkiem ir slieksme uz varu, viņi vēlas sagrābt savās rokās pēc iespējas vairāk kontroles iespējas.

Neatkarīgi no tā, vai tu tici tam vai nē, daudzi patiešām apgalvo, ka dzimšanas gada pēdējais cipars nosaka raksturu. Bez šaubām, dažas tikuma un uzvedības līnijas ir ieliktas mums enerģētiskā līmenī.

Lasi vēl: Ko sevis cienošas sievietes nekad neiekļauj savā garderobē – tās izsūc labo enerģiju

Daudzu gadsimtu laikā austrumu gudro veiktie vērojumi tikai apstiprina šo teoriju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment