Ko valkāt sievietei pēc 50, lai apkārtējie uz tevi atskatās vismaz divreiz

Ja tu nepievērs uzmanību Evelīnas Hromčenko padomiem, mēs tev sniegsim īsu pārskatu. Sievietes, kuras sasniegušas 50, nav nepieciešams izvēlēties ekstravagantu apģērbu.

Lai gan tev nekas neliedz valkāt to, kas tev patīk, neatkarīgi no tā, cik koši un neparasti tas šķiet citiem.

Apģērbs sievietei pēc 50

Šajā materiālā esam atlasījuši 5 apģērba elementus, kurus būtu ieteicams iegādāties nākamajam gadam. Tev nav obligāti jāmeklē tieši tas, ko redzi fotogrāfijās. Galvenais ir izprast principus un izvēlēties modeļus, kas vislabāk piemēroti tieši tev.

1. Ādas mētelis

Spriežot pēc modes nedēļu tendencēm, drīz mode atgriezīsies pie gariem mēteļiem, kas līdzinās filmas “Matrica” stilam. Taču nav nepieciešams iegādāties dārgākos modeļus.

2. Brūnā krāsa

Šajā modes skatē bieži dominēja brūnā krāsa, kuras tonis svārstījās no kafijas līdz maigi bēšīgai. Vienkrāsainība ir lieliska izvēle vecākām sievietēm, tāpēc nebīsties izvēlēties apģērbu vienā krāsu gammā. Piemēram, vari izvēlēties mēteli un somu vienā tonī.

3. Bikšu kostīms

Šobrīd ir plaša bikšu kostīmu izvēle vairākās krāsās un fasonos, tāpēc noteikti pievieno vienu šādu savam apģērbu arsenālam. Šie kostīmi ir piemēroti jebkura tipa augumam un noderēs gan ofisā, gan dažādos pasākumos. Šajā gadā ieteicams izvēlēties melnu, brūnu vai zaļu krāsu.

Taču tas vēl nav viss. Ir vēl dažas nianses, kuras jāņem vērā.

Kāpēc šovasar Latvijā ir tik nenormāli daudz odu? Laika ziņu un dabas eksperts Toms Bricis beidzot nācis klajā ar atbildi

Ej uz nākamo lapu un uzzini vēl par citām svarīgām lietām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment