Koki, kurus nekādā gadījuma nevajadzētu stādīt blakus mājai: konkrēti iemesli un tautas ticējumi

Es vēlētos ne tikai vērot šos zaļos un skaistos piemājas apstādījumus, bet arī saņemt no tiem labvēlīgu enerģiju.

Ap māju radīto skaisto un omulīgo vidi veido apkārt esošie koki. Mēs vēlamies, lai šie apstādījumi ne tikai iepriecinātu mūsu acis, bet arī sniegtu pozitīvu enerģiju. Gadsimtiem ilgas tautas zināšanas liecina, ka ne visi koki ir piemēroti audzēšanai blakus cilvēku mājokļiem. Koki, kurus nedrīkst audzēt māju tuvumā

Ir iemesli, kas balstīti gan objektīvajās zinātnēs, gan tautas ticējumos, kāpēc dažas koku sugas nav ieteicams stādīt dzīvojamo māju tuvumā.

Svariem radīsies problēmas ar finansēm, bet Vērsis spīdēs no laimes; Dienas prognoze 29. jūlijam visām zīmēm

Objektīvi iemesli

Atbilstoši veselā saprāta un drošības tehnikas principiem, blakus celtnēm nav ieteicams stādīt kokus ar ievērojamu augstumu un attīstītu sakņu sistēmu. Dzīvojamām mājām tuvumā nevajadzētu stādīt šādus kokus:

Papeles. Lai gan šie koki lieliski novērš negatīvo enerģiju, to spēcīgās saknes var radīt problēmas, ietekmējot māju pamatus un bojājot celtnes.

Šo koku dobjie stumbri var viegli pārlūzt pie spēcīgām vēja brāzmām, izraisot nelaimes gadījumus vai bojājot tuvumā esošas automašīnas. Turklāt papeļu pūkas, kas veidojas ziedēšanas laikā, bieži izraisa alerģiju.

 

Valriekstkokus. Riekstkoka spēcīgās un plaši izplatītās saknes var radīt bojājumus mājas pamatiem, un krītošie augļi var izraisīt jumta bojājumus. Vārnas, kas izklaidējas ar valriekstiem, nomet tos lejā, lai iegūtu gardos riekstus.

Mielošanas laikā cietie rieksti var sabojāt gan apkārtējās ēkas, gan novietotās automašīnas. Turklāt šie koki, kas aug līdz pat 16-20 metriem, ar savu lapotni rada lielu noēnojumu, tādēļ zem tiem nekas neaug.

Omīte atklāja noslēpumu, kāpēc kafiju vajadzētu bērt iekšā savos apavos

Priedes. Lai gan šiem kokiem ir pozitīva enerģētika, tiem jābūt stādītiem ievērojot noteiktus noteikumus, lai priede neizraisītu pārāk lielu noēnojumu un neapspiestu blakus augošos kokus un krūmus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment