Šodien vēlos jūs aicināt pagatavot vienkāršu maltās gaļas ēdienu cepeškrāsnī. Mums būs kotletes “zem kažoka”. Lieliska iespēja tiem, kas ir ļoti aizņemti. Tas ir viegli un ātri pagatavojams, turklāt izrādās ļoti garšīgs.
Gatavojot malto gaļu cepeškrāsnī, karstums vienmērīgi izkliedējas, ļaujot gaļai izdalīt sulas un absorbēt garšvielas. Tas veido intensīvāku garšu, jo maltā gaļa absorbē visus aromātus un sulas, kas veidojas gatavošanas procesā.
Cepšana cepeškrāsnī nodrošina ideālu tekstūras kombināciju – ārpusē veidojas viegli kraukšķīga garoziņa, bet iekšpusē gaļa saglabājas sulīga un mīksta. Šī tekstūru daudzveidība padara ēdienu īpaši baudāmu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!
SOLI PASOLI SAGATAVOŠANAS RECEPTE AR FOTO:
Sīpolu sarīvēju dziļā bļodā, izmantojot rupjo rīvi. Sīpolu var sagriezt mazos kubiņos, bet, manuprāt, tas sanāk sulīgāks, ja to sarīvē.
Sīpolam pievienoju malto gaļu, sāli, maltu papriku maisījumu un garšvielas. Malto gaļu kārtīgi izmīcu.
Sagatavoto malto gaļu sadalu aptuveni vienādās daļās. Un no katras daļas veidoju plakanas kotletes, kā hamburgeram. Ja jums ir apaļš kulinārijas gredzens, varat to izmantot, tas būs gan gludāks, gan skaistāks. Liek kotletes uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
Tagad sagatavosim “kažoku”. Tā ir visa ēdien esence un galvenais triks!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- ”Swedbank atgādina iedzīvotājiem svarīgu ziņu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankāmby Sandra Ločmele
- Vedeklai nesen bija jubileja glaunā Jūrmalas restoranā, bet svētkos nebija normāla ēdiena, tāpēc diemžēl man nācās rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Nolēmu Ventspilī izsekot znotu un ieraudzīju kaut ko nepatīkamu: tagad nezinu, kā paskatīties meitai acīsby Rinalds Bergmanis