Liek kotletes pannā vai katliņā , uzreiz pievieno 200 gramus saldā krējuma, es izmantoju paštaisītu saldo krējumu, to var aizstāt ar veikalā nopērkamo saldo krējumu vai, vēl labāk, krējumu.
Sautē kotletes uz lēnas uguns 15 minūtes.
Ķiploku mēslošana pavasarī: kad, ar ko un kā pareizi mēslot, lai raža būtu lieliska
Sastāvdaļas:
malta vistas gaļa – 900 gr.
sāls – 1 tējk.
ola – 1 gab.
sīpols – 1 gab.
baltmaize-4 šķēles
melnie pipari – pēc garšas
majonēze vai skābs krējums -3 ēd.k.
l. skābs krējums vai krējums – 200 ml
Lasi vēl: Kāpēc jūsu kaķis nepārtraukti kasās un laizās? Tās nav tikai blusas
Salīdzinot ar treknākām gaļām, vistas kotletes ir vieglākas un piemērotas arī tiem, kas vēlas veselīgāku alternatīvu. Pasniedziet kotletes ar garnīru. Maigs, mīksts un ļoti ļoti garšīgs.
Tevi noteikti interesēs
- Bietes nav nepieciešams vārīt, jo parādīšu kā tās gatavo restorānos – daudz vienkāršāk un arī garšo labākby Ļena Sokolova
- 6 lietas, kas tev jāpasaka saviem pieaugušajiem bērniem, pirms nav par vēluby Sandra Vīgante
- Tomāti ziemai: lieliska un vienkārša recepte, kurā nekas nav jāsterilizēby Laura Andersone