Kotletes “Putna piens”, ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Liek kotletes pannā vai katliņā , uzreiz pievieno 200 gramus saldā krējuma, es izmantoju paštaisītu saldo krējumu, to var aizstāt ar veikalā nopērkamo saldo krējumu vai, vēl labāk, krējumu.
Sautē  kotletes uz lēnas uguns 15 minūtes.

Ķiploku mēslošana pavasarī: kad, ar ko un kā pareizi mēslot, lai raža būtu lieliska

Sastāvdaļas:

malta vistas gaļa – 900 gr.

sāls – 1 tējk.

ola – 1 gab.

sīpols – 1 gab.

baltmaize-4 šķēles

melnie pipari – pēc garšas

majonēze vai skābs krējums -3 ēd.k.

l. skābs krējums vai krējums – 200 ml

Lasi vēl: Kāpēc jūsu kaķis nepārtraukti kasās un laizās? Tās nav tikai blusas

Salīdzinot ar treknākām gaļām, vistas kotletes ir vieglākas un piemērotas arī tiem, kas vēlas veselīgāku alternatīvu. Pasniedziet kotletes ar garnīru. Maigs, mīksts un ļoti ļoti garšīgs.