Krabju nūjiņu salāti jaunā un gardā versijā; Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl

Šodien pagatavosim klasiskos krabju salātus ar siera gabaliņiem, kas piešķirs šim ierastajam ēdienam neparastu un oriģinālu garšu.

Galvenā atšķirība no tradicionālās receptes ir tāda, ka salātos netiek pievienoti rīsi, taču, ja jums patīk šo graudaugu garša, tos var pievienot nelielā daudzumā. Sāta sajūtu nodrošina konservētā kukurūza, un daudziem mūsu draugiem šī variācija garšo pat labāk nekā ierastā versija.

Kā jau minēts, salātu pamatstāvdaļa ir krabju nūjiņas. Krabju nūjiņām ir maiga, nedaudz saldena garša, kas labi sader ar dažādām citām sastāvdaļām. Tas ļauj tās viegli kombinēt ar citām garšām, neizceļoties pārāk dominējoši. Tām ir patīkama, nedaudz stingra un sulīga tekstūra, kas labi kontrastē ar citiem salātu elementiem.

Lasi arī: Uz kuriem pirkstiem jānēsā gredzeni, lai piesaistītu veiksmi

Krabju nūjiņas ir jau gatavas lietošanai — tās nav jāvāra, jāgriež vai jāapstrādā īpašā veidā, kas padara tās par ērtu un ātru piedevu jebkuriem salātiem.

Un pats galvenais – Salīdzinot ar īstiem jūras produktiem, krabju nūjiņas ir daudz pieejamākas un lētākas. Tās var atrast lielveikalos visa gada garumā, un tās ir piemērotas dažādām budžeta iespējām.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Gatavošanas process:

Krabju nūjiņas, vārītās olas, gurķus, sīpolus un sieru sagriežam nelielos kubiņos.

No kukurūzas notecinām šķidrumu un pievienojam pārējām sastāvdaļām.

Samaisām, pievienojam majonēzi un sasmalcinātus zaļumus. Ja nepieciešams, pieberam sāli pēc garšas. Neaizmirstam par lociņiem – kopā ar gurķiem tie salātiem piešķirs svaigumu un vieglumu.

 

Garšīgi sanāks arī tad, ja cieto sieru aizstāsim ar kausēto. Bet, lai salātiem nevajadzētu pievienot sāli, izmantosim sāļās siera šķirnes, ļaujot pagatavot nestandarta veidā ierastos krabju salātus, kuri lieliski sader ar dažādām uzkodām un piedevām.

Sastāvdaļas:

480 grami krabju nūjiņu;
250 grami konservētas kukurūzas;
6 vārītas olas;
200 grami siera;
2 svaigi gurķi;
1 sīpols;
Sāls, garšvielas, zaļumi, majonēze.

 

Krabju nūjiņas ir viegli sagremojamas un satur maz kaloriju, kā arī nodrošina noteiktu daudzumu proteīna, kas padara tās par relatīvi veselīgu sastāvdaļu salātiem.

Labu apetīti!

Ja tevi ieintriģēja šī neparastā krabju nūjiņu salātu recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment