Lūk, ko nozīmē mūsu dažādie kricelējumi plānotāju un klažu lapu malās. Skaidro pētnieki

Vai jūs esat kādreiz aizdomājušies, ko nozīmē tie dažādie zīmējumi, kurus mēs nedomājot skricelējam uz papīra?

Psihologi apgalvo: aptuveni deviņi cilvēki no desmit vecumā no 18 līdz 34 gadiem pastāvīgi zīmē, bet starp tiem, kuri ir vecāki par 65 gadiem – aptuveni 6 cilvēki no desmit. Zināms, ka Džonam Kenedijam patika zīmēt buru laivas. Pēc atzīta grafologa domām, tas liecina par lielu uzstājību un dzīves enerģiju.

Bet, kam līdzinās jūsu mākslas darbi?!

Ciparu parāde

Ciparu zīmēšanas mīļotāju satrauc tikai un vienīgi materiālās vērtības. Pirmais variants – jūs aprēķināt, kur un kā var nopelnīt. Otrais – jūs domājat, kā tikt galā ar parādiem.

Lai vienmēr būtu saule

Piezīmju grāmatiņas lappuses izrotā saule vai virtenes? Paradoksāli, bet jūsu noskaņojums nebūt nav tik skaists, kā šie zīmējumi. Jums pietrūkst siltuma, rūpes un uzmanības. Jūs sapņojat par draudzību un maigumu. Vēlaties padomu? Pacentieties tuvākajā laikā biežāk atrasties starp cilvēkiem. Piezvaniet draugiem, aizejiet ar viņiem uz kino vai pastaigā, pasēdiet kafejnīcā. Tad arī saulīte parādīsies ne tikai uz papīra, bet arī jūsu dvēselē.

Ak, šīs figūras

Kvadrāti, rombi, trīsstūri liecina par skaidriem mērķiem un stingru pārliecību. Tādas figūras zīmē cilvēki, kuri ir pieraduši atklāti izteikt savu viedokli. Viņi cenšas neatpalikt no pretinieka, tiem ir praktisks prāts, labi attīstīta loģiskā domāšana un viņi spēj ieņemt vadošu amatu. Turklāt simetriskas formas nozīmē uzticību rūpīgumam un kārtībai, aprēķinu un spēju visu plānot. Tajā pašā laikā, ja figūru stūri ir pārāk asi uzzīmēti – tā ir acīmredzama tieksme uz agresiju. Jūsu problēma ir pārāk liela koncentrēšanās, kas neļauj jums kārtīgi atslābināties.

Lasi vēl: Tēvs pārveido mazā dēla zīmējumus par reāliem foto: neticami smieklīgs rezultāts!

Pāršķir lapu, lai lasītu tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment