Krievijas medijos izskan ziņas, ka “komponista Raimonda Paula darbi Latvijā negaidīti tika aizliegti”

“Latvijā negaidīti tika aizliegti komponista Raimonda Paula darbi, “ raksta dziesmu autora Iļjas Rezņika sieva Irina.

 

Viņa ir ļoti nobažījusies, ka viņas atbalsts Ukrainai beigsies ar aizliegumu Krievijā atskaņot dziedātājas Allas Pugačovas dziesmas, jo tas tieši ietekmē ģimenes ienākumus – viņas vīrs ir daudzu Pugačovas dziesmu līdzautors.

 

Rezniks Pugačovai uzrakstīja daudz hitu, taču tie ir izņemti no radiostaciju atskaņošanas sarakstiem. Pugačova ierakstus nedrīkst rādīt arī televīzijā. Tāpēc dziesmu autors vairs nepelna honorārus.

 

Rezņika sieva apgalvo, ka cietis ne tikai viņas vīrs – sarežģītā situācijā ir arī komponists Raimonds Pauls, jo “viņa dziesmas negaidīti tika aizliegtas Baltijā”.

LASI VĒL: Aktiera Intara Rešetina dzīvē sliktas ziņas

Raimonda Paula darbi Latvijā tika aizliegti pirms vairākiem mēnešiem. Irina stāstīja, ka Rezņiks kopā ar viņu sarakstījis daudzus darbus, vēsta vietne Starhit.ru.

Jau iepriekš tika ziņots, ka slavenā krievu dziedātāja Alla Pugačova ilgu laiku klusēja par notikumiem Ukrainā. Viņa iestājās pret karu Ukrainā tikai pēc kāda laika un nosodīja cilvēkus, kas to atbalsta.

 

Pugačova, kura uz īsu brīdi bija atgriezusies Krievijā, kopā ar bērniem pameta valsti un tagad uzturas Izraēlā. Tiek pārdota viņai un viņas vīram humorista Maksimam Galkinam piederošā pils.

 

Realitātē, protams, Baltijas valstīs Raimonda Paula darbi nav aizliegti un arvien turpina izskanēt gan radiostacijās, gan koncertos. Par situāciju Krievijā gan nezinām.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment