Krievu aktrise nomira no vēža, lai arī slimībai neticēja daudzi Instagram lietotāji

Stella Baranovskaja cīnījās ar onkoloģisku slimību vairāk nekā divus gadus, turklāt viņa izmantoja arī netradicionālās ārstēšanas metodes, kas ir iemesls tam, kādēļ sociālo vietņu lietotāji tam pievērsa pastiprinātu uzmanību.

Modele un aktrise no Krievijas Stella Baranovskaja nomira 31 gada vecumā. Par to sociālajos tīklos paziņoja Stellas draudzene, kas ir labi zināma žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Jekaterina Gordone. Stella jau kopš 2015. gada decembra cīnījās ar limfoblastisko leikēmiju, diemžēl slimība izrādījās daudz spēcīgāka par viņu. Sievietei tagad viens ir palicis pavisam maziņš dēls.

Tā sanāca, ka plašo popularitāti sociālajos tīklos sieviete ieguva tieši savas slimības dēļ. Simtiem tūkstoši sekotāju vēroja to, kā viņa cīnījās ar savu onkoloģisko slimību, kā viņa atveseļojās pēc ķīmijas terapijām, veicot arī rehabilitācijas kursus siltajās zemēs ar labvēlīgu klimatu.

Lasi arī: 5 lielākie seksa skandāli Krievijas augstskolās

Šajā cīņā viņu atbalstīja ne tikai parasti sekotāji, bet arī slavenības. Daži no viņiem pat izvietoja bankas konta numurus, uz kuriem cilvēki varēja labprātīgi ziedot naudu sievietes ārstēšanās kursiem.

Pēc vairākām ķīmijas terapijām, sieviete nolēma izmēģināt arī netradicionālo medicīnu. Viņa aizbrauca uz vienu klīniku ASV, kur onkoloģisko slimību ārstēšanā izmanto detoksikācijas kursus. Pacientiem tur piedāvā apmeklēt speciālas jogas nodarbības, kā arī rekomendē apmeklēt infrasarkanās saunas.

Apmēram ap šo laiku sociālajos tīklos parādījās cilvēku grupas, kas mudināja kliedēt “mītu” par Stellas slimību.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko pretīgu šie cilvēki tieši darīja

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment