Kur jāliek naudas koks, lai tas piesaistītu mājoklim un tā saimniekiem lielu bagātību

Vai ir iespējams iznest naudas koku ārpus telpām?

Parasti tā ir laba ideja – dienas siltumā izvietot krausulu uz balkona vai pagalmā. Tikai tad, ja saimnieki “brīvdienām” nosaka saulainu vietu, augs pie tiešajiem stariem jāpieradina pakāpeniski.

Ezotērikā tiek uzskatīts, ka naudas koku vislabāk novietot mājas dienvidaustrumu pusē, jo šis virziens tiek saistīts ar bagātības enerģiju. Turklāt tiek uzskatīts, ka veselīgs un spēcīgs naudas koks veicina labklājību, bet novājināts vai nepareizi aprūpēts augs var veicināt finansiālas grūtības.

Esmu redzējusi biezus augus, kas vasarai stādīti zemē. Tie ziedēja. Īpašnieki apgalvo, ka telpā tas nekad nav novērots, un pārstādīti atpakaļ podiņu kultūrā labi iztur.

 

Ezotēriķu padomi

Krassula ir augs ar pozitīvu enerģiju. Tā var augt jebkur, ja ir piemēroti apstākļi. Vēl labāk – tur, kur saimnieki strādā.

Daudz svarīgāk par finanšu plūsmu piesaistīšanu Rietumu ezotērikas skolu piekritēji uzskata entuziasmu. Podā ar naudas koku iesaka pārstādīšanas laikā aprakt monētu, bet uz paša naudas koka sasiet sarkanas lentītes.

Lasi vēl: Kā sievietei pēc 50 gadu vecuma izvēlēties apģērbu, lai izskatītos eleganti un jaunākai par 10 gadiem (Foto)

Ieliekot guļamistabā, krassula noņem nogurumu, uzlabo veselību un darbspēju nākamajā dienā. Tas nozīmē, ka tā dod kaut ko tādu, ko “par naudu nevar nopirkt”. Noderīgs augs.

 

Kur likt tauku koku saskaņā ar fen šui

Taoisma piekritēji apgalvo, ka crassula vieta ir naudas sektorā, tas ir, dzīvokļa dienvidaustrumu daļā. Pirms auga “iekārtošanas” tur, telpa ir jāiztīra no nevajadzīgām lietām, lai tās netraucētu finanšu plūsmu kustībai.

Ātri ābolu pīrāgi: no viegli pagatavojamas mīklas – manas vecmāmiņas recepte

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment