Kurām no zodiaka zīmēm 2023. gadā būs smagi jāstrādā, sacīja Kazhetta Ahmetžanova

Vēzis

2023. gada sākumā Vēži sajutīs, ka īsti nevēlas kaut ko mainīt savā karjerā. Lielākā daļa būs apmierināti ar pašreizējo situāciju gan darbā, gan pašattīstībā.

Neskatoties uz šo neitrālo noskaņojumu, viņi joprojām uztraucas par lielas naudas pelnīšanu. Pirmajos trīs mēnešos būtiskas izmaiņas darbā nav gaidāmas.

Šajā laikā Vēži tikai sāks mainīties apziņā karjeras segmentā. Pateicoties aktivitātei un interesei, drīzumā var sagaidīt kardināla virziena maiņa. 2023. gadā Vēžiem tiek uzticēta mentoru loma. Attīstīt savas komunikācijas un oratora prasmes, studēt jaunu profesionālo literatūru.

Svarīgi piestrādāt pie spējas mierīgi reaģēt uz problemātiskiem brīžiem, pieņemt lēmumus, izsverot plusus un mīnusus.

Skorpions

Sāciet aktīvi virzīties pa karjeras kāpnēm līdz šī gada pavasarim. Tas attiecas gan uz attīstību vienā vietā, gan uz jauna uzņēmuma izvēli. Šajā laikā Skorpioniem tiks piesaistīti noderīgi sakari.

Neaizmirstiet par sirsnīgām attiecībām ar partneriem, jo ​​visas viltīgās kustības ātri atklāsies. 2023. gadā centies attīstīt komunikācijas prasmes, runājot auditorijas priekšā.

Skorpionu ģimenes bizness attīstīsies lēni, bet noteikti. Pievērsiet īpašu uzmanību izmaksām un klientu atsauksmēm. Skorpioni, neaizmirstiet par savu emocionālo un fizisko stāvokli, lai ātras pacelšanās dēļ nenotiktu izdegšana vai pārslodze. Atrodiet laiku atpūtai ar ģimeni un draugiem.

LASI VĒL: Devās uz patversmi pēc 9 mēnešus veca dēla, bet sievieti apturēja skaidra balss: “Tu – mana mamma!”

Mežāzis

Jaunajā gadā Mežāži sagaida straujas pārmaiņas finanšu un karjeras segmentā. Pastāvīgas profesionālās pilnveides apstākļos jums būs iespēja ievērojami palielināt ienākumus.

Zvaigznes neliecina par izmaiņām specialitātē, bet jums būs jāapgūst blakus virziens. Attīstīt pārrunu prasmes, sava viedokļa ievērošanu, spēju uzklausīt partnerus. 2023. gads būs īpaši veiksmīgs Mežāžiem, kuri vada ģimenes uzņēmumu.

Tuvinieku atbalsts un smagais darbs līdz gada beigām nesīs pārsteidzošus rezultātus. Ja šobrīd esi jauna darba meklējumos, tad jāpievērš uzmanība tādām jomām kā arhitektūra, IT, ēdienu piegādes serviss.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment