Kurām no zodiaka zīmēm 2023. gadā būs smagi jāstrādā, sacīja Kazhetta Ahmetžanova

Dažām zodiaka zīmēm šājā gadā būs jāstrādā vairāk, lai justos ērti. Kam tieši – par to pastāstīja “Ekstrasensu kaujas” zvaigzne Kazhetta Ahmetžanova, vēsta StarHit.

Vērsis

2023. gadā Vērsim vajadzētu būt smagiem darbiniekiem. Panākumi ne vienmēr būs viegli, tāpēc esiet pacietīgs. Jūsu galvenā iezīme jaunajā gadā ir neatlaidība.

Ir svarīgi iemācīties nepamest iesākto pie mazākajiem šķēršļiem, bet izdarīt secinājumus un doties tālāk. Ja pirmajos sešos mēnešos nāksies krietni pasvīst, tad otrajā pusē jau būs vērojami pirmie panākumi.

LASI VĒL: Devās uz patversmi pēc 9 mēnešus veca dēla, bet sievieti apturēja skaidra balss: “Tu – mana mamma!”

Pamazām jūs ieskauj cilvēki ar pareiziem sakariem. Ar viņiem būs iespējams veidot uzticamas partnerattiecības. Vērsim 2023. gads ir pārmaiņu gads.

Jūs gaida interesants karjeras pavērsiens. Tas var būt vai nu veicināšana, vai sava uzņēmuma atvēršana. Pievērsiet uzmanību tādām jomām kā trauku ražošana, sadzīves tehnikas remonts, šūšana. Sagatavojiet lielāku maku – jūsu pašsajūta uzlabosies 2023. gadā.

Dvīņi

2023. gadā tevi sagaida uzlabojumi daudzās jomās – karjerā, pašattīstībā, labklājībā. Neizslēdz iespēju uz kādu laiku pārcelties uz citu pilsētu.

Šī pieredze tev palīdzēs, kā dēļ gada otrā puse darbā kļūs stabilāka un mierīgāka. 2023. gadā Dvīņiem ir svarīgi strādāt pie tādām īpašībām kā organizētība, neatlaidība un spēja iet uz kompromisu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment