Kuriem cilvēkiem nav ieteicams nēsāt zeltu? Skaidro ekstrasense Jeļena Jaseviča

Rotām ir diezgan svarīga loma mūsu dzīvē. Mēs varam tās dāvināt, tās palīdz mums pasvītrot mūsu labklājību un sievietēm veidot izsmalcinātas lēdijas tēlu.

Starp visiem dārgmetāliem vispopulārākais mūsdienās ir zelts. Ar šo skaisto, cēlo metālu saistās daudzi vēsturiski notikumi un leģendas. Kādreiz zelta rotājumus ar lepnumu nēsāja katra sevis cienoša dāma. Mūsdienās tos var atļauties gandrīz katra meitene. Lielākā daļa no mums ikdienā nēsā gredzenus, auskarus un rokassprādzes, nenojaušot, kādu kaitējumu tie var nodarīt mūsu veselībai.

Pēc šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieces Jeļenas Jasevičas domām, zeltu nedrīkst nēsāt pilnīgi visi. Neskatoties uz šī metāla labajām īpašībām, tam piemīt arī daudzas negatīvas īpašības.

Kuriem cilvēkiem nevajadzētu nēsāt zelta rotājumus?

Jeļena neiesaka zelta rotas nēsāt cilvēkiem, kuri bieži ir stresā, dzīvo lielās pilsētās, un kuriem ir aktīvs dzīvesveids. Šīs kategorijas cilvēkus zelts ietekmē negatīvi, un ir papildus kairinātājs.

Sanāk, ka cilvēks, kurš katru dienu saskaras ar stresa situācijām un ir pakļauts kaitīgu faktoru ietekmei, no zelta saņem tikai negatīvu. Tā nesāšana var izraisīt problēmas ar nervu sistēmu, kas savukārt var novest pie ilgstošas depresijas, nervu krīzes un pastāvīgu stresu. Jeļena Jaseviča iesaka zelta rotas nēsāt tiem, kuru dzīve nav tik aktīva un nav notikumu un emociju pilna. Zelts piesaista laimi un dāvā spēku tiem, kuri ievēro mērenu un mierīgu dzīvesveidu.

Kāpēc nedrīkst nēsāt zeltu kopā ar sudrabu?

Rotu mīļotāji bieži vien pieļauj vienu rupju kļūdu – zelta rotas nēsā kopā ar sudraba rotām. Pēc Jeļenas Jasevičas domām, šis ieradums var beigties ar enerģijas pārpalikumu un novest pie negatīvām sekām. Tā kā zelts ir enerģijas, varenības un spēka avotts, tieksmju un vēlmju uzkurinātājs, sudrabs, tieši otrādi, cilvēku padara mierīgu, harmonisku un līdzsvarotu. Tāpēc, kad šie divi metāli savienojas, rodas zināma disonanse. Cilvēkā samaisās divas polārās enerģijas, kas noved pie pilnīga haosa. Nēsāt sudrabu kopā ar zeltu ir kategoriski aizliegts, jo tas var izraisīt dažāda veida saslimšanas, neveiksmes biznesā un biežas garastāvokļa maiņas.

Ekstrasense iesaka atbildīgi attiekties pret rotājumu izvēles, un izvēlēties tikai tos, kas piestāv jūsu dzīvesveidam un temperamentam. Tādā gadījumā rotājumi nesīs jums tikai laimi un panākumus.

Lasi vēl: Apzeltītas flīzes, baseins un daudz kas cits – ieskaties Putina jaunajā vasaras rezidencē! (FOTO)

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment