Kurzemnieks tiek pie lielas naudas; “Sākumā man šķita, ka tie ir 30 tūkstoši, bet beigās summa izrādījās daudz lielāka”

Pagājušajā sestdienā, 13.jūnijā, “Latloto” izlozē 5 no 35 tika atminēti 5 skaitļi un papildskaitlis – tādējādi tika gūts laimests 130 tūkstošu eiro apmērā. Laimīgais vinnētājs ir tirdzniecības darbinieks no Kurzemes, vecumā starp 50 un 60 gadiem, sacīts uzņēmuma “Latvijas Loto” paziņojumā.

Vīrietis svētdienas rītā esot iegājis aplūkot savu latloto.lv kontu, lai uzzinātu rezultātus, un ieraudzījis apsveikumu par lielo laimestu. Sākumā viņam šķitis, ka tā apjoms ir 30 tūkstoši eiro, bet aplūkojot rūpīgāk, vīrietis secinājis, ka, pateicoties papildskaitlim, laimēti ir veseli 130 tūkstoši eiro.

Viņš atzina, ka neesot vairs tik jauns, lai no saviļņojuma “lēktu gaisā”, bet priecīgs un ārkārtīgi pārsteigts esot gan.

Lasi arī: Mātes rīcība pie tirdzniecības centra Alfa sadusmo sabiedrību; Policija nāk klajā ar paziņojumu

Skaitļus visiem 12 spēles variantiem laimes luteklis esot izvēlējies pats un pilnībā uz labu laimi – tiem neesot nekādas nozīmes viņa dzīvē.

Milzu laimesta guvējs atklāja, ka loterijās piedaloties diezgan bieži un viņam allaž esot bijusi 90% pārliecība, ka vienā brīdī krietni paveiksies.

Kurzemnieks jau esot izgudrojis, kā izlietos prāvo naudas summu.

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kur laimētājs plāno ieguldīt naudu

 

 

Guvumu viņš ieguldīšot nekustamajā īpašumā, lai nodrošinātu sev, pēc paša teiktā, “pensijas fondu”, kas nākotnē varētu dot peļņu.

Lasi arī: Mātes rīcība pie tirdzniecības centra Alfa sadusmo sabiedrību; Policija nāk klajā ar paziņojumu

Bet tuvākajā laikā lielā vinnesta īpašnieks nopirkšot sev automašīnu, jo “darbam esot vajadzīgs kaut kāds busiņš”.

 

Latvijas Loto ir Latvijas nacionālais loteriju uzņēmums un tā vienīgais īpašnieks ir valsts. Latvijas Loto organizē loterijas Eurojackpot, Vikinglotto, SuperBingo, LatLoto 5 no 35, Keno un Loto 5 — ar divām papildspēlēm Džokers un Džokers 7, kā arī trīspadsmit momentloterijas un divdesmit divas interaktīvās momentloterijas. Skaitļu loterijas un momentloterijas var iegādāties vairāk nekā 861 tirdzniecības vietās visā Latvijā.

VAS Latvijas Loto darbības ideja balstīta uz loteriju nozares pamatbūtību — iedzīvotāju brīvo līdzekļu piesaiste, no kuras daļa tiek izmaksāta laimestos un daļa — kā papildus finansējums nonāk valsts budžetā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment