Lai motivētu klienti sportot un nomest svaru, treneris izdara ŠO!

Šis stāsts nokļuva arī ASV televīzijas šovā Fit to Fat to Fit, kur arī citi treneri speciāli uzaudzē svaru, lai pēc tam atgūtu formu.
1
Trīs mēnešu laikā Adonis katru dienu uzņēma 8 000 kaloriju, brokastīs ēdot virtuļus, pusdienās hotdogus vai picu, veselas cepumu paciņas kā uzkodas, McDonalds pārtiku vakariņās, un dzerot saldinātos un gāzētos dzērienus. Turklāt viņš arī pārstāja sportot.
2
Pēc 30 kg uzaudzēšanas ārsti ieteica pārtraukt to darīt, jo tādā veidā organismam tika nodarīts kaitējums, kā arī palielinājās sirdstriekas risks. Šis ir brīdis, kad Alisa, kas svēra 139 kg, pirmo reizi ieraudzīja trenera pārmaiņas.
Viņi sāka kopā trenēties un mainīja savus ēšanas paradumus. Adonis atsāka cilāt svarus un kopā ar Alisu sešas dienas nedēļā veica kardio treniņus.
3
Adonis zināja, ar ko viņam ir darīšana. Pirms 30 gadu sasniegšanas viņš cieta no depresijas un mierinājumu meklēja ēdot, kā rezultātā pieauga liekais svars. Tad viņš mainīja savu dzīvi un spēja nomest 45 kg.
4
Pēc pieciem gadiem viņš piekrita to darīt vēlreiz, taču sākumā gāja grūti. “Es daudz strādāju sporta zālē, bet lielākās grūtības šoreiz sagādāja ēšana, jo agrāk man bija atkarība. Man vajadzēja atradināties no neveselīgas pārtikas, un biju piemirsis, cik tas ir grūti [zaudēt svaru],” viņš stāsta.
5
Pēc četriem mēnešiem viņi abi sasniedza savus mērķus – Adonis zaudēja 25 kg, bet Alisa – 26 kg.

6

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment