“Lai tikai nebūtu jāsporto” jeb 4 nenormālas svara zaudēšanas metodes, kuras jāaizliedz ar likumu

Lai ko jūs darītu, nekad nepievērsieties šīm liekā svara zaudēšanas metodēm! Iegūtais rezultāts nav tā vērts! 

1.Urīna injekcijas

Tieši tad, kad Tu domāji, ka vairs nav nevienas diētas kuru  izmēģināt, šeit nāk viena no dīvainākajām. Šī shēma sevī  ietver ikdienas urīna injekciju. Šerila Paloni zaudēja 19.5 kilogramus un vairāk nekā 30 centimetrus vidukļa apkārtmēra 5 mēnešu laikā. Tas ir brīdis, kad viņa izdzirdēja par ļoti neparastu, ekstremālu svara zaudēšanas programmu. Urīns no grūtniecēm. Šerila injicēja sev to katru dienu.

Viens svara zaudēšanas speciālists, kas piedāvā programmu, teica, ka noslēpums nav urīnā, bet hormonā, kas dedzina kilogramus. “Tas ir cilvēka horiona gonadotropīns,” sacīja Airisa Makartijs no Veiksmīgas svara zaudēšanas sistēmas. Viņš sacīja hCG liek Jūsu smadzenēm domāt Jūs esat stāvoklī. Makartijs teica, ka zinātne ir pierādījusi ka hCG palīdz ķermenim sadedzināt taukus ātrāk.

2.Nazogastrālās trubiņas ievietošana

Šī dieta sola ka zaudēsiet 9 kilogramus neticamā 10 dienu laikā.

Šī diēta paredz ēdiena ievadi organismā caur degunā ievietotu trubiņu, kura sniedzās līdz pat vēdera dobumam. Ievadāmais ēdiens satur olbaltumvielas, nedaudz tauku un ūdens kas kopā sastāda 800 kalorijas. Process notiek pāris stundas. Rezultātā iedarbojās process kas organismam liek justies badā un pastiprināti dedzināt organismā jau uzkrātos taukus.

3.Kuņģa josta

Kuņģa josta ir ierobežojošs gredzens ap pacienta kuņģi vēderā, kas dod sāta sajūtu, pēc mazāku porciju apēšanas, tādējādi ļaujot pacientam ēst mazāk un zaudēt svaru bez badošanās. Bet gredzena ievietošanai nepieciešama operācija un pastāv iespēja iedzīvoties blakusefektos. Lūk, jauna ideja – likt pacientiem domāt, ka tiem ir kuņģa josta hipnozes ceļā!

Hipnotizētājs pārliecināja Marionu Cornsu, ka viņai tikusi veikta kuņģa gredzena ievietošanas operācija, kamēr viņa atradusies transā. Telpā pat ielaistas slimnīcai raksturīgās smaržas. Mariona apgalvo, ka nemaz neatceras kā tikusi ievesta operāciju zālē, skalpeļa skaņu vai anestēzijas smaržu.

4.Mēles ielāps

Ja esat izmēģinājuši visas diētas zemes virsū, bet joprojām nespējat zaudēt svaru, plastiskais ķirurgs Nikolas Čugajs ir gatavs Tev palīdzēt. Patiesībā Tavai mēlei. Ir jauna medicīniska metode, kas palīdzēs Tev zaudēt svaru padarot ēšanu sāpīgu.

Šī ekstremālā svara zaudēšanas metode ir medicīniska procedūra, kas sevī ietver mazas polietilēna cilpas piešūšanu pie pacienta mēles, padarot cieta ēdiena uzņemšanu sāpīgu, tādējādi liekot uzņemt mazkaloriju, šķidru ēdienu.

Lasi vēl: Formula, pēc kuras var noteikt un izdalīt vai tas ir liekais svars vai tomēr aptaukošanās

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment