Laiks šovam: Opel pasaules pirmizrādes Frankfurtes Starptautiskajā Motoršovā

Riselsheima/Frankfurte. Ar jauno zīmola moto “Nākotne pieder ikvienam”, Opel nesen apvienojās ar PSA, lai izveidotu īstu Eiropas čempionu. 67. Frankfurtes Starptautiskā motoršova apmeklētāji no 14. līdz 24. septembrim varēs pirmie redzēt, ko tas nozīmē. Vairāki modeļi ar zibens emblēmu piedzīvos savu pasaules pirmizrādi Opel “X-Ville” (izrunā kā Krossvilla) 8.0 hallē, D09 stendā.


Opel Grandland X ir jaunais flagmanis, ko no baltas papīra lapas kopīgi izstrādājuši Opel un PSA. Ar dinamisko, aizraujošo siluetu, visaugstākajām tehnoloģijām, tipiskām SUV īpašībām un plašu telpu līdz pieciem cilvēkiem un viņu bagāžai, tas būs īstens sāncensis plaukstošajā SUV segmentā.

Otrā pasaules pirmizrāde būs jaunajai Insignia GSi ar īpaši stingru šasiju un arī trešā – jaunā Insignia Country Tourer – radīs pozitīvu satraukumu – vēl jo vairāk tāpēc, ka abi būs pieejami ar jauno 154 kW / 210 Zs 2,0 litru BiTurbo dīzeļdzinēju (oficiālais degvielas patēriņš GSi 2.0 BiTurbo saskaņā ar jauno Eiropas braukšanas ciklu: pilsētā 8,9 l / 100 km, ārpus pilsētas 6,1 l / 100 km, kombinētajā režīmā 7,3 l / 100 km, oficiālās kopējās CO2 emisijas 192 g / km; oficiālais degvielas patēriņš Country Tourer 2.0 BiTurbo saskaņā ar NEDC pilsētā 8,9 – 8,8 l / 100 km, ārpus pilsētas 6,0 – 5,9 l / 100 km, kombinētajā režīmā 7,2 – 7,1 l / 100 km, oficiālās kopējās CO2 emisijas 191 – 188 g / km).

Ja Insignia GSi ir īsts sporta auto lietpratējiem, tad Country Tourer uzrunās tos Insignia fanus, kuri vēlas stilīgu un praktisku universāli ar bezceļnieka izskatu. Abiem ir pieejama inteliģentā pilnpiedziņas sistēma ar griezes momenta sadali – unikālu šajā segmentā. Un individuālisti starp Opel entuziastiem būs priecīgi dzirdēt, ka tiek ieviests arī īpašais personalizēšanas pakalpojums Opel Exclusive.


Turklāt, uz lielās skatuves pirmo reizi nonāks arī Opel Astra jaunais variants. Ilggadīgā bestsellera saspiestās dabasgāzes (CNG) versija ir aprīkota ar jaunizveidoto 1,4 litru turbo dzinēju (ar 81 kW / 110 ZS, NEDC degvielas patēriņš: pilsētā 5,7 – 5,6 kg / 100 km, ārpus pilsētas 3,4-3,3 kg / 100 km, kombinētajā režīmā 4,3 – 4,1 kg / 100 km, kopējās CO2 emisijas 116113 g / km) un piedāvā stilīgu un īpaši efektīvu piedāvājumu.

Turklāt, Opel debitēs ar jaunā bestsellera Vivaro lielajiem furgoniem, tostarp Vivaro Tourer. Tie ir ideāli piemēroti kā ļoti pielāgojami un ērti pasažieru universāļi. Piemēram, Vivaro Tourer, ar rotējošu solu vai atsevišķu grozāmiem sēdekļiem otrajā rindā un saliekamo galdu, var momentā tikt pārvērsts par elegantu un praktisku biznesa atpūtas telpu.

“Jaunais Opel zīmola apgalvojums “Nākotne pieder ikvienam” ir solījums un pienākums. Mēs esam par to, un mūsu produkti ir par to. Mūsu pasaules pirmizrādes IAA parāda kā mēs Opel radām inovatīvas tehnoloģijas elegantās un praktiskās automašīnās, kuras pieejamas plašai auditorijai. Un ar jaunajiem modeļiem, kā piemēram, jauno Opel Grandland X mēs ieejam jaunos tirgus segmentos un piedāvājam saviem klientiem lielāku izvēli nekā jebkad agrāk. Nāciet pie mums IAA un redzēsiet paši,” aicina Opel izpilddirektors Mihaels Lohšellers.

Opel Grandland X: Dinamisks un kompakts SUV strauji augošajā tirgū

Modernas, dinamiskas līnijas, stilīgs apvidus auto izskats un paaugstināta sēdvieta ar labu, SUV raksturīgu, visaptverošu redzamību, kopā ar virkni labāko tehnoloģiju, kā arī daudz vietas un komfortu līdz pat pieciem pasažieriem – tas ir jaunais Opel Grandland X. Tam ir vismodernākais un augstākās klases palīdzības un komforta funkciju piedāvājums: adaptīvā kruīzkontrole ar gājēju noteikšanas funkciju un automātisko avārijas bremzēšanu, vadītāja miegainības brīdinājums, uzlabots auto novietošanas palīgs un 360° kamera ir tikai dažas no iespējām.

Opel atkal pilda savu apņemšanos būt par apgaismes tehnoloģiju līderi, aprīkojot Grandland X ar spožām gaismām, pateicoties adaptīvajiem priekšējā apgaismojuma (AFL) LED lukturiem. Un jaunpienācējs sniegs braukšanas prieku visu gadu un uz visiem segumiem, pateicoties papildus pieejamajai elektroniskajai IntelliGrip saķeres kontrolei, kas nodrošina vislabāko saķeri un stabilu vadāmību neatkarīgi no tā, vai Grandland X brauc pa sniegu, dubļiem, smiltīm vai mitrām virsmām.

AGR sertificēti ergonomiskie priekšējie sēdekļi (Kampaņa par veselām mugurām), apsildāms stūres rats, kā arī priekšējo un aizmugures sēdekļu apsilde nodrošina augstāko komfortu. Bagāžas nodalījums, kas atverams un aizverams ar vienkāršu kājas kustību, nodrošina ērtu piekļuvi no ārpuses. Tipiski Opel modeļiem, Grandland X vadītāji un pasažieri bauda labāko savienojamību ar jaunākās paaudzes Android Auto un Apple CarPlay saderīgām IntelliLink sistēmām, kā arī individuālo savienojumu un servisa palīgu Opel OnStar ar Wi-Fi pieslēguma punktu[1] un jauniem pakalpojumiem, piemēram, viesnīcu numuru rezervēšanu[2] un autostāvvietu meklēšanu[3].

Ideāli aprīkots, 4,48 metru garais Grandland X un trešais Opel X ģimenes loceklis, ir ne tikai spēcīgs kandidāts plaukstošajā SUV klasē, bet tas arī papildus aktivizēs segmentu. Tikai kompaktklasē vien SUV tirgus daļa ir palielinājusies no septiņiem procentiem 2010. gadā līdz gandrīz 20 procentiem šodien. Vienlaikus, Grandland X izvērš plašo Opel piedāvājumu ļoti populārajā kompakto automobiļu segmentā.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment