Latvijā dibināta jauna politiskā partija “Mūsu zeme – Latvija”; Vai beidzot Latvijas politikā kas mainīsies?

Izveidota jauna politiska partija “Mūsu zeme – Latvija”, Latvijas medijus informē jaunās partijas pārstāvji. 

Savā paziņojumā medijiem partijas pārstāvji norāda:

“Mēs nevaram un negribam pasīvi stāvēt malā, noskatoties, kā tiek iznīcināta mūsu zeme – Latvija. Katra valsts iedzīvotāja labklājība tiek pakļauta varnešu izdomātām valsts pseido interesēm, aizmirstot, ka valsts pamats ir iedzīvotāji.

Tāpat ikviens, kuram nav vienaldzīgs mūsu Latvijas liktenis, tiek aicināts iesaistīties, lai kopā izveidotu jaunu, tautas plaši atbalstītu politisku spēku, kurā galvenā pamatvērtība ir visu valsts iedzīvotāju labklājības līmeņa paaugstināšana un drošība par savu un savas valsts rītdienu.

Jaunais politiskais spēks “Mūsu zeme – Latvija” tiek dibināts brīdī, kad esošo varnešu pieņemtie lēmumi, to skaitā – izziņotā “nodokļu reforma”, kārtējo reizi cilvēkiem padara dzīvi grūtāku un dārgāku. Brīdī, kad “oligarhu sarunu” ēnā Saeimas un Ministru Kabineta lēmumi iztukšo laukus, iznīcina mazos un vidējos uzņēmējus, bezkaislīgi, ar likumdošanas palīdzību likvidē privāto iniciatīvas garu pašu valsts iedzīvotājos. Brīdī, kad iedzīvotāji, vairs neuzticoties valsts varai, masveidā parāda savu attieksmi, aizbraucot no mūsu valsts.”

Partijas “Mūsu Zeme – Latvija” dibināšanas iniciatīvas grupas nospraustās pamatvērtības ir šādas: 13. Saeimā jāstrādā jauniem, valsts likumdošanas strūktūrās līdz šim nebijušiem politiķiem, kuri izprot lustrācijas un jaunas domāšanas nozīmi, un kuri kā Saeimas deputāti nav mainījuši partejisko piederību, lai jebkuriem līdzekļiem paliktu pie varas, nav bijuši komunistiskās partijas un komjaunatnes vadošos amatos, kā arī nav iepriekšējo Saeimu bijušie deputāti.

“Šiem cilvēkiem tika doti divdesmit septiņi gadi, lai sevi pierādītu ar darbiem. Taču šajā laikā viņi vienīgi nodemonstrējuši savu nespēju izveidot Latviju par valsti, ar kuru ikviens no mums varētu lepoties un kurā ik katrs vēlētos atgriezties.”

Lasi vēl: VID atklāj, cik liels ir portāla “ss.lv” nenomaksāto nodokļu parāds un kādas būs sekas

Partijas «Mūsu zeme – Latvija» dibināšanas iniciatīvas grupas līderis Valdis Šakars uzsver: “Tas nozīmē – Latvijai beidzot jāķlūst ne tikai par savas valsts Satversmi cienošu, latvisku, nacionālu, tiesisku un eiropeisku ES un NATO dalībvalsti, bet, galvenais, – par valsti, kas ciena savus pilsoņus un rūpējas par tiem ne tikai vārdos, bet arī darbos. Bet tas savukārt nozīmē politiķu aktīvu un nepiekāpīgu rīcību, lai izveidotu tādu valsts budžetu, kura prioritāte ir valsts iedzīvotāju vajadzības, nevis nelietderīgi administratīvie un mākslīgi uzpūstu birokrātisko struktūru tēriņi!”

Jaunais politiskais spēks iestājas par Latvijas Republikas Satversmes garam atbilstošu, stipru un stabilu ģimeni, kuras pamatu veido tradicionālās ētiskās vērtības un latviskā dzīves gudrība; par atbildīgu, jēgpilnu un patriotisku bērnu un jauniešu audzināšanu, samērojot viņu tiesības ar pienākumiem pret vecākiem, ģimeni, sabiedrību un valsti; par papildus investīcijām zinātnē un izglītībā, vides, kultūras un vēsturiskā mantojuma saglabāšanā, kā arī par sakārtotu nodokļu, sociālā atbalsta un veselības aprūpes sistēmu, lai ikviens Latvijas iedzīvotājs dzīvotu labklājīgu, cilvēka cienīgu dzīvi, justos droši par savu šodienu un rītdienu, lai ikvienam būtu pieejama kvalitatīva medicīniskā aprūpe un nodrošinātas vecumdienas.

Partijas “Mūsu zeme – Latvija” dibināšanas sapulce paredzēta septembra pirmajā pusē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment