Latvijas talantu šovā uzstājas tik talantīgs bērns, ka asaras nespēj valdīt pat dziedātājs Dons (video)

Foto – ekrānuzņēmums

TV3 šovs “Ir talants!” aizritējis jau otrais televīzijas atlases raidījums, kur par iespēju sacensties finālā žūrija uzklausa un vērtē dažādus cilvēkus – gan pieaugušos, gan bērnus, gan tos, kas dejo, gan dzied, gan dara citas talantīgas lietas.

Žūrijas komisijā ir latviešu talantīgais dziedātājs Dons jeb īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, producents un režisors Andrejs Ēķis, kā arī horeogrāfe un influencere Linda Šeļakova-Paulauska. Pēc katra priekšnesuma žūrija izsaka savu vērtējumu un ar savu balsi “jā” vai “nē” dod savu verdiktu – vai šis kandidāts tiek uz pusfinālu un varbūt pat uz finālu vai arī nē.

Šoreiz raidījumā piedalījās 14 gadus vecais Mariuss Grencis no Valmieras, kurš uzstājās spēlējot klavieres, kokli un vēl piedevām dziedot. Kad puisēns sāka spēlēt, publika sastinga, žūrijas locekļi arī, dziedātājs Dons bija tik aizkustināts, ka viņa acīs pat sariesās asaras. Bet, kad mazais Mariuss vēl sāka dziedāt, viens no šova vadītājiem Rihards Sniegs paziņoja, ka tā ir “eņģeļa balss”.

Foto – ekrānuzņēmums

Skanējums un viss priekšnesums bija patiešām ļoti aizkustinošs un emocionāls. Žūrijas locekle Linda aizkustinājumā sēdēja un klausījās acis nenovērsdama, bet režisors un producents Andrejs Ēķis paziņoja, ka šis zēns ir ģēnijs. Kad priekšnesums beidzās, dziedātājs Dons bez domāšanas steidzās nospiest “zelta pogu”, kas nozīmē to, ka dalībnieks uzreiz tiek uzņemts finālā.

Pats mazais Mariuss stāsta, ka ar mūziku nodarbojas jau sen, un noteikti, ka arī savu nākotni saistīts ar akadēmisko mūziku. Viņš arī šobrīd jau sacerot dziesmas citiem un vispār – ne diena nepaiet bez mūzikas. Taču cita starpā viņš vēloties arī apgūt ainavu arhitektūru, kad pieaugšot.

 

Mēs apkopojām komentārus no soctīkliem, ko cilvēki rakstīja par Mariusa uzstāšanos:

 

Novēlu Valmieras novada kultūras ļaudīm, ļaut uzstāties, piemēram, Ziemassvētku koncertos, uz lielās skatuves un palīdzēt nest zēna sniegumu tālākos plašumos!!! Šausmīgi apdāvināts bērns, paldies ģimenei un pedagogiem!

Lasi vēl: Latviešu iemīļotais komponists Raimonds Pauls pēc jauno talantu dziedāšanas izmisumā saķer galvu (video)

Mariuss, tu esi Talants ar lielo burtu – lai veicas finālā, tu esi pelnījis uzvaru, zelta lietus ir tikai sākums.

Super izpildījums!!! Un tā balss – no kosmosa dzīlēm!!! Talants!!!

Ļoti talantīgs puisis, kas par izpildījumu! Balss super!

Debešķīgi, sirsnīgi, talantīgi! Liels prieks! Paldies Donam, ka nospieda lielo sarkano pogu! Tu, puisīt, esi to pelnījis!

Foto – ekrānuzņēmums

Apbrīna un prieks par talantīgo jaunieti – Mariusu! Mēs vēl dzirdēsim par viņa muzicēšanu Pasaules mērogā… lai talantiem veicas!!!

Burvīgi. Kaut nu Susuriņš izaug par Pasaulē atpazīstamu personību!

Marius! Mīļo zēn, vislielākais prieks ir par to, ka Tev patīk tas, ko Tu dari – muzicē. Tavs sniegums to apliecina. Un, ja cilvēks no sirds muzicē, tad spēlētais, dziedātais aiziet līdz klausītāju sirdīm.
Ak, kaut šī muzicētpatikšana turpinātos mūžīgi un lai balss “lūzuma” periods (kas neglābjami būs) paiet viegli un nemanāmi! No sirds veiksmes vēlējumi un paldies Taviem vecākiem!

Tas bija kaut kas unikāls…

Izcili! Paldies! Mariuss, novēlu Jums iekarot visas lielākās pasaules skatuves!

Latvijas zelta puisēns!

Man ļoti patika kā vērtēja Andrejs: “Ģēnijs!”

Foto – ekrānuzņēmums

Fantastiski! Ļoti aizkustināja sirdi!

Pēc šāda skanējuma, acīs asaras un neizsakāms prieks par zēna spējām! Lai veicas, lai attīsta talantu un priecē mūsu sirdis!

Bija vērts šovu noskatīties līdz galam lai redzētu tādu talantu. Super!

Es vispār brīnos – kā “no zemes” pie mums izaug daudzi jauni talanti. Cits jautājums – vai viņi pelnīs ar saviem talantiem….

Eņģeliska balss!!!

Man ļoti viņš patika, aizkustināja sirdi… Liels malacītis!

Lūk, kā Mariuss Grencis uzstājās “Ir talants!” atlasē:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment