Lauris Lizbovskis atklāj cik naudas saņēmis par smago fizisko darbu, ko veica, lai savilktu galus

Pazīstamais TV3 sporta žurnālists Lauris Lizbovskis, kas vairāk nekā mēnesi līdztekus darbam televīzijā nodarbojās ar meža stādīšanu, lai neciestu ģimenes budžets, paudis cerību, ka jau drīzumā sporta dzīve kļūs spraigāka un viņam atradīsies darbi profesijā.

Tomēr uzņēmīgais TV darbonis gan pilnībā neizslēdz iespēju, ka atsāks strādāt fiziski smago darbu mežā, ja šāda nepieciešamība radīsies.

Man ir jāizlemj, ko darīt turpmāk. Meža stādīšana ir beigusies, brigāde, kurā strādāju, uz divām nedēļām devusies atpūtā,”

stāsta Lauris, kurš valstī noteiktā ārkārtas dēļ stāvokļa dēļ zaudēja iespēju veikt vairākus sev ierastos darbus.

Lauris tomēr nekrita izmisumā un nekavējoties meklēja citu iespēju, kā nopelnīt. Žurnālists tomēr atzīst, ka neesot bijis ar mieru veikt jebkādu darbu, piemēram, iekštelpās krāmēt būvgružus.

Lasi arī: Ārsts, uzklausot sūdzības un izmeklējot sievieti, tikai iesmējās un lika saņemties

Pavisam negaidīti pazīstams cilvēks Laurim piedāvājis stādīt mežu – uzzinot par šādu iespēju, viņš bija gatavs to darīt, pat nenoskaidrojot, cik liela būs alga.

Priedīšu un eglīšu stādīšana svaigā gaisā – tas ir atbilstoši manai būtībai. Man patīk atrasties dabā, darboties svaigā gaisā,”

pauž žurnālists, gan atzīstot, ka sākumā nav īsti sapratis, vai vispār varēs “pavilkt” agro celšanos un 14 stundu ilgo darba dienu.

Bet tagad Laurim ir liels prieks un patiess gandarījums par paveikto – pēc viņa teiktā, redzot, ka visas vagas ir sastādītas ar mazām eglītēm un priedītēm, sirdī esot iestājusies sildoša laimes sajūta.

Reizēm es iztēlojos, ka ar gadiem šajā vietā izaugs mežs – manis stādīts mežs, kuru pēc gadiem astoņdesmit atkal griezīs zāģis,” filozofiski bilst žurnālists.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu cik naudas Lauris pelnīja meža darbos

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment