Lexus zīmola auto pārdošana Latvijā pieaugusi par 31%

Šī gada pirmajos astoņos mēnešos Lexus automobiļu pārdošanas apjomi Latvijā kopumā auguši par 31%, salīdzinot ar to pašu laika periodu pērn. Lexus zīmola tirgus daļa permium segmentā sasniegusi 11% no kopējā tirgus apjoma.

Vienlaikus audzis WESS Auto Grupas autosalona Lexus Riga Airport jaunu Lexus auto pārdošanas apjoms – 97% no visiem pārdotajiem jaunajiem Lexus automobiļiem ir hibrīdauto. Hirbīdauto pārdošanas apjomu īpatsvars norāda uz auto pircēju paradumu maiņu, dodot priekšroku apkārtējai videi draudzīgākiem tehnoloģiju risinājumiem.

Artjoms Jerņevs, Lexus Riga Airport izpilddirektors: “Lexus ir līderis inovāciju jomā, kas klientiem piedāvā ne tikai augstākās kvalitātes ērtības, bet arī ilgtspējīgas un videi draudzīgas tehnoloģijas. Latvijā mūsu klienti augstu novērtē Lexus auto modeļu daudzveidību ar plašāko hibrīdtehnoloģiju piedāvājumu, kas ir pieejams visiem Lexus modeļiem. Ņemot vērā zaļā jeb ekoloģiskā dzīvesveida arvien augošajai popularitātei, iedzīvotāji priekšroku dod inovatīvām un videi draudzīgām tehnoloģijām, kur nenoliedzami Lexus ir līderis.”

Galvenie faktori hibrīdauto izvēlei ir lietošanas komforts, degvielas ekonomija, kā arī samazināts CO2 izmešu daudzums un ietekme uz apkārtējo vidi. Pircēji arvien biežāk izvēlas hibrīdauto, kā ieguvums norādot, ka tas ir kluss, ātrs, ērts un ekonomisks auto ar mazākiem ikmēneša uzturēšanas izdevumiem. Turklāt otrreizējā tirgus cena ir salīdzinoši augstāka kā jebkuram līdzvērtīgas komplektācijas benzīna dzinēja auto.

Lexus zīmols ir līderis inovāciju jomā, kas nemitīgi iegulda auto tehnoloģiju pilnveidošanā, lai Lexus zīmola auto padarītu komfortablākus, lietošanai ērtākus, ekonomiski izdevīgākus un apkārtējai videi draudzīgākus. Tādējādi pēdējo gadu laikā Lexus hibrīdauto ir ieguvuši plašu popularitāti gan Latvijā, gan pasaulē un to skaits pasaulē pārsniedz 1 miljonu.

Lexus zīmols piedāvā plašu hibrīdauto modeļu klāstu, nodrošinot augstus Lexus kvalitātes standartus. Populārākie Lexus hibrīdauto Latvijā ir Lexus RX, Lexus NX modeļi, kā arī Lexus CT un Lexus IS modeļi, arī ekskluzīvie Lexus LS un Lexus LC, un nule prezentētais Lexus UX modelis ir pieejami ar hibrīda piedziņu.

Lexus Riga Airport ir WESS Auto Grupas autosalons, kas ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā un darbojas jau vairāk nekā 26 gadus. Autorizētais Toyota un Lexus dīleris, kā arī autorizētais BMW un Honda serviss. WESS ir pirmais Latvijā autorizētais Lexus dīleris (kopš 2001. gada). Lexus Riga Airport autosalons tika izveidots 2007. gadā un bija pirmais ekskluzīvais Lexus autosalons Ziemeļeiropā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment