Lidmašīnu pasažieri atklāj pašas dīvainākās lietas, kas ir notikušas lidojuma laikā

Mutes higiēna

Lidojumā no Toronto uz Londonu

Kāds pavecs vīrietis, kurš lidoja biznesa klasē, pēc maltītes turpat sēdvietā iztīrīja zobus, izskaloja muti un visu izspļāva savā šķīvī. Pēc tam viņš izšņauca degunu salvetē un aizmeta to aiz priekšā sēdošā pasažiera krēsla – kur viņš gulēja.

Vai esi gatavs tuvplānam?

Lidojot no Londonas uz Lanzaroti

Kāda jauna meitene lidmašīnas salonā uzņēma selfiju un netīšām kadrā iekļuva arī viņai aizmugurē sēdošais vīrietis. Viņš sadusmojās un sacēla pamatīgu traci. Stjuarti piedāvāja citu sēdvietu, bet viņš atteicās un nelikās mierā, kamēr meitene neizdzēsa attēlu. Tas viss ilga apmēram 5 līdz 10 minūtes. Es atceros, ka dzirdēju bļaušanu un sāku uztraukties, līdz uzzināju, kas par lietu.

Tampons

Es ieraudzīju tampona aplikatoru priekšējās sēdvietas kabatā un vēl tagad domāju par to, kas notika ar pašu tamponu.

Lidmašīna bija pārpildīta, un tas viss notika sēdvietā, jo es neredzēju nevienu sievieti, pieceļamies kājās. Es zināju, kas tas ir.

lasi arī: 5 kaitinošākās lietas, kuras dara cilvēki lidmašīnās

Rokas bagāža

Lidojums ar kādu Britu aviokompāniju

Stjuarte pārvietoja kādu no somām, kas atradās rokas bagāžas nodalījumā un jautāja, kuram tā pieder, lai īpašnieks zinātu, ka soma ir pārvietota.

Neviens nepieteicās, tāpēc sākās panika. Tā bija pirmā reize, kad lidoju viena pati, tāpēc jau pirms tam biju uztraukusies.

Stjuarte sāka kliegt un teica, ka izmetīs somu ārā no lidmašīnas un pēc tam visu pārmeklēs, jo tie jau esot  “terorisma draudi”.

Pēc dažām minūtēm kāda pusmūža sieviete pateica, ka tā ir viņas soma. Viņa pirms tam bija aizmigusi un neko nedzirdēja, jo izmantoja austiņas (jau pirms pacelšanās).

Lieki teikt, ka pārējie pasažieri nebija ļoti apmierināti.

Dusmas

Lidojot no Hjūstonas uz Getviku

Kad lidmašīna piezemējās (paredzētajā laikā) un visi dzinēji tika izslēgti, pasažieri piecēlās kājās un sniedzās pēc savām somām. Aptuveni piecas minūtes vēlāk, pirms izkāpšanas sākuma, es sajutu grūdienu no aizmugures, un kāda meitene prasīja, vai varu viņu palaist garām.

Es atbildēju, ka arī vēlos izkāpt, bet priekšā ir rinda. Viņa sāka palikt vēl agresīvāka, spēra un sita ar elkoņiem. Kad viņa centās tikt man garām ar spēku, es pieklājīgi palūdzu pagaidīt kādas 40 sekundes un teicu, ka tad arī visi varēs izkāpt. Viņai nepatika šāda atbilde, tāpēc sekoja vēl vairāk spērienu, un šoreiz tie bija sāpīgi. Tad viņa iespēra man pa cirksni, un es gandrīz vai saļimu.  Tajā brīdī kāds pasažieris, kas sēdēja man priekšā, atvainojās viņas vietā un atņēma viņai visas somas, tajā skaitā arī rokassomiņu. Pēc tam viņš palūdza pārējiem pasažieriem no pārējām 15 rindām padot somas uz salona aizmuguri. Meitene, protams, bija nikna.

Galvassāpes

Lidojums no Birmingemas uz Kanāriju salām, 2015. gada decembrī

Man aiz muguras sēdošais bērns nepārtraukti spēra pa krēsla atzveltni un sita man pa galvu. Kad es sūdzējos viņa vecākiem, viņi mani un sievu nosauca par “nejaukiem cilvēkiem”.

Mēs teicām, ka viņi ir vainīgi, jo nespēj savaldīt savu bērnu, turklāt veselas četras stundas mums nācās klausīties, kā viņi bļauj uz viņu.

Maigošanās

Ceļojot no Kanādas uz Hītrovu

Apmēram pirms pieciem gadiem mēs ar ģimeni devāmies uz Lielbritāniju, lai atzīmētu manu vecāku 25. gadadienu. Mēs sēdējām trīs vietās, kas atrodas vidū.

Es pamanīju, ka kreisajā pusē sēdošie pasažieri sāk maigoties. Domāju, ka viņi ir pāris, bet tie bija pilnīgi svešinieki, kas tik tikko bija satikušies.

Īsumā, viņi lidojuma laikā nodarbojās ar seksu, kā arī lietoja alkoholu, ko bija nopirkuši lidostā.

Kad viņi sāka uzvesties pārāk skaļi, es pasaucu stjuarti. Viņa atzina, ka pati arī ir nesusi abiem mīlniekiem alkoholu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment